Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost internaţional român iese la atac: ”Acum aducem jucători care joacă în Arabia. Vin, pozează în echipamentul României şi pleacă”

Un fost internaţional român iese la atac: ”Acum aducem jucători care joacă în Arabia. Vin, pozează în echipamentul României şi pleacă”

Fotbal

Comentarii

Ionel Gane este revoltat de faptul că în momentul de faţă ajung în lotul echipei naţionale de fotbal a României jucători care evoluează prin ţările arabe sau prin SUA.

Tehnicianul este de părere că astfel de fotbalişti nu ar avea, în mod normal, ce să caute la naţională.

”Trebuie să ne comparăm cu echipele care au acelaşi obiectiv cu noi. Noi intrăm în joc foarte moale. Noi stăm ca pugiliştii. Intrăm în ring, primim 2-3 pumni şi apoi încercăm să ne revenim. Cosmin încearcă, dar depinde şi de jucători. Întrebarea mea e de ce în meciurile amicale joci bine şi în meciurile oficiale nu mai putem face aceleaşi rezultate?

Am ajuns acum să aducem jucători care joacă în Arabia şi prin America. Eu nu văd rostul. Zice Şumudică de campionatul Arabiei că e puternic. Niciodată nu se poate compara cu un campionat din Europa. Noi vorbim despre fotbal. Când vreodată să joace jucători din Arabia la naţională?

Rădoi, când era, mânca pământul! Alţii ce fac? Nu fac nimic. Vin, pozează în echipamentul României şi pleacă. Nu mai e dorinţa aia de a face performanţă şi de a juca pentru echipa României cum era odată. N-am văzut răutate, dorinţă”, a declarat Ionel Ganea pentru Gazeta Sporturilor.

Afla mai multe despre: nicolae stanciualexandru mitriţă 

viewscnt
Articole similare