Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost internaţional spaniol şi-a anunţat retragerea la doar 30 de ani. Accidentările i-au încheiat cariera. A câştigat Europa League cu Atletico Madrid

Un fost internaţional spaniol şi-a anunţat retragerea la doar 30 de ani. Accidentările i-au încheiat cariera. A câştigat Europa League cu Atletico Madrid

Bundesliga

Comentarii

Ignacio Camacho, un mijlocaş defensiv spaniol, şi-a anunţat luni retragerea din fotbal, la doar 30 de ani. Anunţul a fost făcut de ultimul său club, VfL Wolfsburg.

Clubul din Bundesliga a anunţat că din cauza problemelor de sănătate, Camacho a spus stop carierei de fotbalist profesionist. Ultimul meci oficial jucat de spaniol a fost în septembrie 2018, însă problemele au venit cu un an în urmă. 

În 2017, în timpul unui meci din Cupa Germaniei, Camacho s-a accidentat la gleznă, iar de atunci a început calvarul. De atunci au urmat cinci operaţii, iar fotbalistul a declarat că a avut dureri permanent, timp de trei ani. 

Contractul lui Camacho de jucător cu Wolfsburg a fost anulat, însă acesta va rămâne ca antrenor în cadrul clubului timp de doi ani. Ca fotbalist, el a câştigat UEFA Europa League cu Atletico Madrid în sezonul 2009-2010. Au urmat câteva sezoane la Malaga, alături de care a jucat în UEFA Champions League, iar din 2017 juca la Wolfsburg, care a plătit 15 milioane de euro pentru transferul său. 

Pentru naţionala Spaniei are o singură prezenţă, în 2014, într-un meci amical împotriva Germaniei. 

Afla mai multe despre: ignacio camacho 

viewscnt
Articole similare