Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost internaţional suedez şi-a pierdut viaţa la doar 36 de ani. A fost spulberat de un camion, pe marginea drumului. "Este atât de tragic"

Un fost internaţional suedez şi-a pierdut viaţa la doar 36 de ani. A fost spulberat de un camion, pe marginea drumului. "Este atât de tragic"

Handbal

Comentarii

Fostul component al echipei naţionale masculine de handbal a Suediei, Fredrik Larsson, a decedat la doar 36 de ani, într-un accident rutier.

Accidentul rutier a avut loc marţi, la orele prânzului, în Lerum, lângă Goteborg. Fredrik Larsson, ajuns la 36 de ani, component al naţionalei Suediei la Campionatul European din 2010 şi Campionatul Mondial din 2011 a fost lovit de un camion în timp ce pedala liniştit pe marginea drumului.

Poliţia a ajuns rapid la faţa locului, însă nu a mai putut face nimic, decât să constate decesul. Se pare că greşeala aparţine în totalitate şoferului de camion, care a fost chemat să dea explicaţii. Pentru moment, bărbatul nu a fost arestat, însă ancheta este în plină desfăşurare

"Este greu să exprimi în cuvinte prin ce trecem. Fredrik era o persoană cu o inimă atât de mare şi un jucător de echipă, atât pe teren cât şi în afara lui. Ne-a luat prin surprindere pe toţi", a spus Malin Petterson, soţia sa.

Născut pe 14 aprilie 1984, "Bedda", aşa cum era supranumit de colegi, a jucat pentru HK Country, IFK Skovde, Ystads, Hammarby, Aragon (Spania), Savehof, Gummersbach (Germania), Alingsas. Are patru titluri ale Suediei, cu Hammarby (2006, 2007, 2008) şi Savehof (2012), 36 de meciuri pentru naţionala Suediei şi 52 de goluri.

"Am auzit şi eu. Este atât de tragic....Mă gândesc la familia lui, la soţia lui, şi în special la cele două fiice. Mi se pare ireal şi nici nu pot să îmi imaginez ce simt ei acum. El avea grijă de toată lumea, era sociabil, un tip grozav pe care oricare antrenor l-ar vrea în echipă. Era unic", a spus Mikael Franzen, fostul său antrenor de la Savehof şi Alingsas.

Afla mai multe despre: handbal 

viewscnt
Articole similare