Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost jucător al Astrei, aproape de un super transfer! Poate juca la un club foarte cunoscut din Championship

Un fost jucător al Astrei, aproape de un super transfer! Poate juca la un club foarte cunoscut din Championship

Astra Giurgiu

Comentarii

Mijlocaşul Dylan Bahamboula se antrenează cu Middlesbrough, anunţă Northern Echo.

Fotbalistul în vârstă de 26 de ani s-a remarcat în stagiunea trecută în tricoul formaţiei Oldham Athletic. A bifat 35 de meciuri şi a maract şase goluri, astfel că Dylan Bahamboula a fost votat cel mai bun jucător de către suporterii lui Oldham Athletic.

Crescut la AS Monaco, Bahamboula a mai jucat la Paris FC, Dijon şi Gazelec Ajaccio, iar în 2018 a ajuns în România, la Astra Giurgiu. Fost internaţional U20 al Franţei, Dylan Bahamboula a ales să joace pentru Congo, naţională pentru care a bifat însă o singură selecţie.

Omul care a contribuit la 14 goluri marcate de Oldham stagiunea trecută ar putea face acum un salt de calitate spre Championship, cei de la Middlsebrough fiind foarte interesaţi de transferul său. Oldham Times a anunţat încă de acum câteva săptămâni că Dylan Bahamboula ar putea ajunge pe Riverside Stadium.

Middlesbrough este antrenată în prezent de Neil Warnock şi a terminat sezonul trecut pe locul 10 în liga a doua engleză. În stagiunea viitoare are ca obiectiv promovarea în Premier League.

Afla mai multe despre: dylan bahamboula 

viewscnt
Articole similare