Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost jucător al Barcelonei, dar şi al naţionalei Spaniei, se află în comă indusă din cauza unei căzături. Cum s-a întâmplat totul

Un fost jucător al Barcelonei, dar şi al naţionalei Spaniei, se află în comă indusă din cauza unei căzături. Cum s-a întâmplat totulgalerie foto

Fotbal

Comentarii

Eusebio Sacristan, fostul fotbalist al naţionalei Spaniei, cunoscut mai ales din perioada când a jucat la FC Barcelona, este în comă indusă după ce a fost operat la cap într-un spital din oraşul Valladolid în urma căzăturii suferite pe scările unui hotel, transmite EFE.

Eusebio Sacristan, 56 de ani, a fost operat pentru a îmbunătăţi presiunea intracraniană provocată de un cheag, ca urmare a căzăturii suferite. Starea de sănătate a fostului mijlocaş este stabilă. Fundaţia înfiinţată de Eusebio, care-i poartă numele, a mulţumit pentru mesajele de afecţiune faţă de fostul jucător şi mai ales pentru îngrijirea primită de acesta în Spitalul Clinic Universitar din Valladolid.

Antrenorul lui Real Madrid, Zinedine Zidane, i-a transmis vineri un mesaj de încurajare lui Eusebio. Fostul internaţional spaniol, cu 15 selecţii, Eusebio şi-a început şi şi-a încheiat cariera la Real Valladolid. Jucătorul lui Johan Cruyff la FC Barcelona între 1988 şi 1995, el a mai evoluat la Atletico Madrid şi Celta Vigo.

Eusebio a adunat 543 de meciuri în La Liga, fiind pe locul 3 la acest capitol, după Andoni Zubizarreta şi Raul Gonzalez. Ca antrenor, el le-a pregătit pe Celta de Vigo, echipa secundă a Barcelonei, Real Sociedad şi Girona.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare