Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost jucător al Barcelonei discută presiunea pusă pe fundaşii echipei. ”Nu există susţinere în vestiarul Barcelonei. Îl omoară pe Lenglet şi ştiu cum se simte”

Un fost jucător al Barcelonei discută presiunea pusă pe fundaşii echipei. ”Nu există susţinere în vestiarul Barcelonei. Îl omoară pe Lenglet şi ştiu cum se simte”

FC Barcelona

Comentarii

Jeremy Mathieu, fost jucător al Barcelonei între 2014 şi 2017, i-a luat apărarea lui Lenglet. După greşelile din ultimele meciuri, fundaşul francez a fost criticat din toate părţile, dar compatriotul său a dezvăluit că presiunea psihică din tabăra ”blaugrana” este una groaznică şi că Lenglet merită circumstanţe atenuante.

Cu crtici continuând să vină la adresa lui Lenglet, fostul apărător al Sevillei a fost văzut cum pleca în lacrimi după ultimul meci al formaţiei. Fundaşul francez a comis un penalty în ultimele minute şi a fost astfel responsabil pentru pierderea a două puncte de către echipa sa. Mathieu însă i-a sărit în apărare şi a dezvăluit că acestea sunt condiţiile pe Camp Nou.

”Am avut un ultim an groaznic la Barcelona. M-am simţit de parcă pierderea din Torino a fost vina mea. Dar nu înţeleg de ce s-a dat vina pe mine, pentru că 11 jucători sunt în teren. M-am simţit singur în vestiar. Nimeni nu mi-a oferit susţinere. Pentru mine, nu aşa e fotbalul. Toată lumea îl omoară pe Lenglet acum şi ştiu cum este asta. Trebuie să încerce din răsputeri să fie pozitiv şi să îndrepte situaţia”, a spus Mathieu pentru RAC1.

Încă un jucător criticat constant de la venirea pe Camp Nou este Antoine Griezmann. Atacantul francez nu şi-a putut replica forma de pe vremea când era la Atletico şi a fost pus la pământ constant de presa spaniolă.

”Nu este la nivelul la care era la Atletico. Cred că a greşit când a semnat cu Barcelona. În Madrid era o parte vitală din sistemul echipei, iar la Barca nu cred că are aceeaşi importanţă”, a mai spus Mathieu, despre încă un compatriot de al său.

 

Afla mai multe despre: fc barcelona 

viewscnt
Articole similare