Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost jucător al CFR-ului, acuzat că şi-a schimbat numele şi vârsta: "O să depun plângere"

Un fost jucător al CFR-ului, acuzat că şi-a schimbat numele şi vârsta: "O să depun plângere"
Comentarii

Atacantul Lacina Traore, fost jucător la CFR Cluj, este acuzat de un conducător de club ivorian că şi-a schimbat identitatea şi vârsta. În realitate, el s-ar numi Traoré Ménéné şi ar avea cu doi ani mai mult, adică 29 în loc de 27 de ani.

Sub numele de Traoré Ménéné şi-a început activitatea Lacina Traore la centrul de formare Etoile Sportive d’Abobo (ESA). După un sezon la ESA, Traore a plecat la Stade d’Abidjan, care i-ar fi schimbat identitatea, înainte de a-l transfera la CFR Cluj.

Ibrahim Kone, preşedintele Etoile Sportive d’Abobo (Esa), susţine acest lucru şi vrea să depună plângere la federaţia ivoriană pentru a beneficia de o parte din valorea transferurilor lui Traore în calitate de club formator (5 la sută).

Supărarea lui Kone a apărut după ce acesta a descoperit că numele echipei sale nu figurează în CV-ul jucătorului legitimat în prezent la AS Monaco, dar împrumutat la Amiens.

"În 2005, l-am recrutat pe Lacina Traore, care se numea pe atunci Traoré Ménéné. Apoi, el s-a transferat la Stade d’Abidjan. Şi, spre marea mea uimire, şi-a schimbat numele. După 13 ani, problema încă există. Nu este doar sportivă, aşa că am decis să depun plângere", a declarat Kone, conform rfi.fr.

După ce a evoluat la CFR Cluj trei sezoane, Traore a fost transferat la Kuban Krasnodar, de unde a trecut apoi la FK Anji Makhatchkala. În 2014, a fost achiziţionat de AS Monaco.

Afla mai multe despre: lacina traorecfr clujas monaco 

viewscnt
Articole similare