Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost jucător al clubului pune conducerea Barcelonei la zid: ”Neymar te dă în judecată, investeşti 400 de milioane, apoi vrei să-l cumperi din nou...”

Un fost jucător al clubului pune conducerea Barcelonei la zid: ”Neymar te dă în judecată, investeşti 400 de milioane, apoi vrei să-l cumperi din nou...”

FC Barcelona

Comentarii

Fost jucător la FC Barcelona, Gerard Lopez critică dur conducerea clubului catalan, în frunte cu preşedintele Josep Maria Bartomeu.

”Ai încasat mulţi bani pentru Neymar, apoi ai cheltuit 400 de milioane ca să-l poţi înlocui. Pe acelaşi jucător pe care vrei acum să-l cumperi din nou şi să-l aduci înapoi. Acelaşi jucător care te-a denunţat în faţa instanţei. E ceva de neînţeles, pentru oricine” a tunat Gerard Lopez, fostul mijlocaş al echipei catalane.

În esenţă, Gerard Lopez are dreptate. Neymar a dat în judecată clubul FC Barcelona, un club care l-a vândut ulterior la PSG pentru 220 de milioane de euro. Ulterior, Barcelona a investit foarte mulţi bani în transferurile unor fotbalişti ca Griezmann şi Coutinho, dar niciunul dintre ei nu a confirmat. Acum, gruparea catalană vrea să-l aducă înapoi la echipă pe Neymar.

Gerard Lopez a crescut la FC Barcelona şi a jucat pentru formaţia catalană între 2000 şi 2005. În cariera sa a mai trecut pe la Valencia, Alaves, AS Monaco, Recreativo de Huelva şi Girona. Este fost internaţional spaniol, dar şi catalan. Ca antrenor, Gerard a devenit selecţionerul Cataloniei în 2013 apoi în 2015 a antrenat în paralel Barca B.

Afla mai multe despre: neymargerard lopezbarcelona 

viewscnt
Articole similare