Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost jucător al Craiovei vrea performanţă în cupele europene cu noua echipă: ”Vrem un parcurs cât mai lung” | EXCLUSIV

Un fost jucător al Craiovei vrea performanţă în cupele europene cu noua echipă: ”Vrem un parcurs cât mai lung” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Lotul lui Sepsi s-a reunit înaintea următorului sezon, iar Cristi Bărbuţ, venit de la Craiova, s-a alăturat noii echipe.

Cristi Bărbuţ a semnat cu Sepsi liber de contract, de la Craiova, după patru ani petrecuţi în Bănie. Acesta fusese achizţionat de la echipa locală, Poli Timişoara, pentru 100 de mii de euro, unde se formase, înainte de a petrece tot patru ani cu prima echipă.

Bărbuţ a fost un jucător de mare perspectivă, dar, din pricina accidentărilor şi competiţiei de pe postul său, nu s-a dezvoltat aşa cum ar fi dorit oltenii. Astfel, jucătorul de 26 de ani a ales să i se alăture lui Sepsi, unde speră că va juca şi că se va putea dezvolta în continuare.

Un fost jucător al Craiovei vrea performanţă în cupele europene cu noua echipă

Echipa din Sf. Gheorghe s-a calificat pentru prima oară în istorie în cupele europene, iar Bărbuţ este convins că aceasta poate face o figură frumoasă, sub conducerea unui antrenor experminetat ca Leo Grozavu.

”Sunt cu gânduri de performanţă, sper la un sezon mai bun decât cel precedent şi performanţe în Conference League. (n.r. nu a mai jucat la Craiova) Probabil că am intrat şi în ultimele luni de contract, de asta am jucat puţin, chiar deloc în ultimele şase luni, dar sper că venind aici, să joc mai mult şi să o fac cât mai bine.

Am stat patru ani, nu regret, dar e o schimbare şi am petrecut momente frumoase acolo. Şi când am fost la Craiova am picat cu adversari foarte puternici, îmi place să joc cu echipele puternice, cum am jucat cu Milan şi sper să facem o figură frumoasă.

Înseamnă foarte mult pentru echipă, toată lumea e fericită că joacă în Europa. Sper să avem un parcurs cât mai lung, să fim foarte fericiţi după prima participare aici.

(n.r despre Leo Grozavu) Din exterior pare un tip dur, dar care e foarte serios şi căruia îi place disciplina”, a declarat Cristi Bărbuţ, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cristi bărbuţsepsiuniversitatea craiovaconference leagueleo grozavu 

viewscnt
Articole similare