Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost jucător al Interului nu este sigur că Ionuţ Radu îl poate înlocui pe Samir Handanovic: "Este încă tânăr"

Un fost jucător al Interului nu este sigur că Ionuţ Radu îl poate înlocui pe Samir Handanovic: "Este încă tânăr"galerie foto

Fotbal

Comentarii

Fostul portar al celor de la Internazionale Milano, Luca Castellazzi, nu este sigură că portarul român Ionuţ Radu (22 de ani) îl poate precede între buturile fostei sale echipe pe slovenul Samir Handanovic (34 de ani)

Luca Castellazzi a apărat poarta Interului între anii 2010 şi 2014, timp în care a bifat 36 de prezenţe, şi a câştigat o Supercupă a Italiei, o Cupă a Italiei şi un Campionat Mondial al Cluburilor. Castellazi la prins la echipă şi pe Cristi Chivu, cel care a jucat la Inter în perioada 2007-2013. S-a retras din activitate în 2016, la 41 de ani, iar în prezent este manager la FC Torino, unde colaborează cu Walter Mazzarri.

Fostul portar îl apreciază mult pe Ionuţ Radu, cel care apără poarta celor de la Genoa, însă nu poate prezice dacă românul este capabil să-l înlocuiască pe colosul Samir Handanovic, unul dintre cei mai buni portari din lume în ultimii 10 ani de zile.

"Românul este cu certitudine un portar promiţător, dar este încă tânăr, are 22 de ani. Chiar şi aşa, în ciuda vârstei, este la al doilea sezon ca titular în Serie A. Este exploziv, reacţionează bine şi este foarte acrobatic: este dificil să prezicem dacă îl poate înlocui pe Handanovic în poarta Nerazzurilor, în următorii ani. Este important să joace şi să acumuleze experienţă: aceşti factori îl pot ajuta pe Radu să crească şi să-şi imbunătăţească toate aspectele, tehnice şi caracteristice, pentru a apăra poarta unei echipe de top, aşa cum este Inter", a declarat Castellazzi, pentru fcinternews.it.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare