Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost jucător al lui Deportivo s-a prăbuşit inconştient pe teren în timpul unui antrenament: "Prognosticul este rezervat"

Un fost jucător al lui Deportivo s-a prăbuşit inconştient pe teren în timpul unui antrenament: "Prognosticul este rezervat"
Comentarii

Clubul CD Toledo, din liga a treia spaniolă, a anunţat că unul dintre jucătorii săi, tunisianul Lassad Nouioui, este internat la terapie intensivă la un spital din Toledo, după ce a intrat în fibrilaţie ventriculară, sâmbătă, în timpul unui antrenament.

Nouioui s-a prăbuşit inconştient pe teren la şedinţa de pregătire de pe stadionul Salto del Caballo. Jucătorului i s-au aplicat manevre de resuscitare, după care a fost transportat cu ambulanţa la spital.

“Reacţia rapidă a colegilor săi şi a celor de la 112 au fost esenţiale pentru stabilizarea jucătorului. Lassad, în cazul căruia prognosticul este rezervat, va rămâne 48 de ore sub observaţie şi va fi supus în continuare unor investigaţii”, menţionează clubul spaniol.

Clubul Toledo a cerut amânarea meciului pe care îl are programat duminică în compania echipei Real Madrid Castilla.

Fibrilaţia ventriculară reprezintă o tulburare foarte gravă a ritmului normal al inimii, constând într-un ritm cardiac rapid şi dezordonat.

În vârstă de 32 de ani, Lassad Nouioui  joacă la Toledo din februarie. De-a lungul carierei, ei a mai evoluat, printre altele, la Deportivo La Coruna (2009-2012), Celtic Glasgow (2012-2013) şi Arouca (2013-2014). Nouioui are patru selecţii la prima reprezentativă a Tunisiei.

Afla mai multe despre: nouiouideportivodrama 

viewscnt
Articole similare