Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost jucător al lui Middlesbrough şi al Barcelonei, arestat pentru implicarea în lupte de cocoşi

Un fost jucător al lui Middlesbrough şi al Barcelonei, arestat pentru implicarea în lupte de cocoşigalerie foto
Comentarii

Acum retras, Rochemback a ajuns pe prima pagină a ziarelor, după ce a fost arestat de poliţia din Brazilia pentru implicarea în lupte de cocoşi. Rochemback a fost reţinut în oraşul Palmeiras das Missoes, în cursul raidului poliţiei fiind confiscaţi 89 de cocoşi de luptă, o puşcă şi peste 100.000 de reali (aproximativ 26.500 euro).

A trecut ceva vreme de când Fabio Rochemback era în atenţia marilor cluburi din Europa. La 20 de ani Rochemback semna cu Barcelona, dar nu reuşea să confirme pe Camp Nou, înscriind doar de 3 ori în 45 de meciuri.

După doi ani petrecuţi la Sporting CP, a semnat cu Middlesbrough în 2005. Mijlocaşul a fost pe teren în meciul pierdut de Steaua Bucureşti în semifinalele Cupei UEFA. După 1-0 la Bucureşti, în tur, şi 2-0, după primele 25 de minute în Anglia, Boro a întors scorul şi s-a impus cu 4-2, obţinând astfel calificarea în finala Cupei UEFA.

Fostul mijlocaş brazilian a mai fost implicat într-un astfel de caz. În 2011, poliţia a descoperit mai mulţi cocoşi de luptă într-o locuinţă aflată în proprietatea jucătorului, în oraşul Soldade din statul brazilian Rio Grande do Sul.

Afla mai multe despre: rochembacklupte de cocosimiddlesbrough,  

viewscnt
Articole similare