Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost jucător al lui Real Madrid debutează în antrenorat! A ales echipa la care s-a retras în urmă cu trei ani. E coşmarul Stelei

Un fost jucător al lui Real Madrid debutează în antrenorat! A ales echipa la care s-a retras în urmă cu trei ani. E coşmarul Stelei
Comentarii

Jonathan Woodgate a fost numit manager al celor de la Middlesbrough după ce contractul lui Tony Pulis nu a fost prelungit.

Middlesborugh nu a reuşit să ajungă în play-off-ul pentru promovarea în Premier League după ce s-a clasat pe locul şapte la capătul celor 46 de etape ale stagiunii. A fost la doar un punct de Derby County, iar dezamagirea a fost mare printre şefii roş-albilor. Astfel, Tony Pulis a fost îndepărtat după un an şi jumătate petrecut pe banca echipei care revenea în Championship în vara lui 2017. Iar conducerea lui Middlesbrough a găsit o variantă inedită pentru înlocuirea sa. Jonathan Woodgate, antrenorul formaţiei U18 a clubului, a fost avansat principal la prima echipă.

Va fi astfel prima experienţă la o echipă de seniori pentru Woodgate care va pregăti trupa din oraşul său natal. Woodgate a jucat şi la Real Madrid în cariera de fotbalist însă o accidentare groaznică l-a scos practic din fotbalul mare. Fostul fundaş a fost ales în detrimentul lui Michael Reiziger care era şi el pe lista conducătorilor grupării engleze. 

Afla mai multe despre: woodgatemiddlesbroughpulis,  

viewscnt
Articole similare