Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost jucător de la Barcelona şi-a îndeplinit un vis din copilărie. Şi-a schimbat numele în Goku

Un fost jucător de la Barcelona şi-a îndeplinit un vis din copilărie. Şi-a schimbat numele în Goku galerie foto
Comentarii

Joan Ángel Román Ollè, fost junior la Manchester City şi Barcelona, a luat o decizie cel puţin ciudată în privinţa numelui său. Spaniolul şi-a schimbat numele, alegând un idol din copilărie.

Joan Roman joacă acum la Miedz Legnica, în liga a doua din Polonia, după ce a trecut pe la echipe precum Villarreal, Sporting Braga sau AEL Limassol. 

Spaniolul, în vârstă de 27 de ani, a ales să îşi schimbe numele cu cel al lui Goku, unul dintre cele mai cunoscute personaje din desene animate, cunoscut fiind din seria japoneză Dragon Ball. El a explicat pe contul personal de Instagram de ce a luat această decizie. 

"Îi sunt recunoscător lui Joan pentru ceea ce am trăit, pentru toate lucrurile pozitive pe care mi le-a lăsat, dar acum sunt Goku. Am ales acest nume pentru că mă identific cu ceea ce reprezintă: perseverenţă, empatie, pozitivitate", a scris Roman, printre altele. 

După ce nu a reuşit în academia lui Manchester City şi nici în perioada petrecută la Barcelona B, Roman pare că şi-a găsit, în sfârşit, o echipă unde să crească. În Polonia, până acum, a marcat trei goluri şi a dat trei assist-uri în cinci meciuri. 

Afla mai multe despre: joan romangoku 

viewscnt
Articole similare