Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost jucător de la City şi Atletico Madrid, jefuit la bancă! Cum a putut să rămână fără două milioane de euro: ”Sunt şocat”

Un fost jucător de la City şi Atletico Madrid, jefuit la bancă! Cum a putut să rămână fără două milioane de euro: ”Sunt şocat”
Comentarii

Martin Petrov, fost internaţional bulgar, a fost ”uşurat” de două milioane de euro chiar de către o angajată a băncii unde îşi depozita averea! Totul s-a întâmplat în Bulgaria.

Ajuns la 38 de ani, după o carieră care le-a inclus şi pe Manchester City şi Atletico Madrid, Martin Petrov a decis să-şi ţină banii la o bancă din Bulgaria. Numai că s-a dovedit a fi o decizie nefericită.

Este adevărat, mi-au fost furate două milioane de euro, sunt şocat. Nu pot să cred că se poate întâmpla aşa ceva într-o ţară din Uniunea Europeană, în ţara mea”, a spus Petrov.

Chiar dacă informaţia a fost publicată acum, totul s-a întâmplat în vară, atunci când Petrov a constatat că i-au dispărut două milioane de euro din conturi. Persoana care se ocupa de banii lui fusese concediată de bancă, iar la plecare a dispărut şi cu o parte din averea fostului fotbalist.

Afla mai multe despre: petrovbaniaverebancabulgaria,  

viewscnt
Articole similare