Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost jucător de la Dinamo a dat lovitura! E dorit acum de o forţă a Europei pe un salariu uriaş

Un fost jucător de la Dinamo a dat lovitura! E dorit acum de o forţă a Europei pe un salariu uriaşgalerie foto

Dinamo București

Comentarii

În vârstă de 32 de ani, fostul dinamovist Claude Dielna ar putea da lovitura carierei.

Fostul dinamovist Claude Dielna la Fenerbahce?

Claude Dielna a ajuns în România în 2017 când a semnat cu Dinamo Bucureşti. A jucat 12 meciuri în Ştefan cel Mare apoi a ales să plece în Major League Soccer la New England Revolution. Titular de drept şi la Portland Timbers, Dielna este la un pas de revenirea în Europa.

Footmercato scrie că de Claude Dielna se interesează Sivasspor şi mai ales Fenerbahce, una dintre marile forţe din Turcia. Turcii de la Fener au un lot cotat la aproape 100 de milioane de euro şi un buget similar. Dielna ar putea juca alături de fotbalişti de top ca Vedat Muriqi, Max Kruse sau Luis Gustavo.

Dielna ar putea avea un salariu de 600 de mii de euro în campionatul în care antrenează Marius Şumudică, mai ales că ar urma să ajungă în calitate de jucător liber de contract. Atât Fener cât şi Sivasspor caută soluţii de lot pentru compartimentul defensiv.

Francezul a mai jucat în cariera sa la Lorient, Istres, Olympiacos sau Sheffield Wednesday. În prezent este cotat la 500 de mii de euro. ”Pentru mine nu contează banii. Iubesc fotbalul! Când mă trezesc, când dorm, mă gândesc la fotbal. Trăiesc pentru fotbal, nu din fotbal. Banii nu îţi aduc nimic. Am venit aici să joc fotbal, nimic mai mult” a mărturisea recent pentru Oregon Live, fostul jucător de la Dinamo Bucureşti.

Afla mai multe despre: claude dielna 

viewscnt
Articole similare