Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost jucător de la Dinamo şi-a reprogramat nunta pentru anul viitor, din cauza pandemiei. "Nu e de glumă cu acest virus. Am foarte multe rude în străinătate"

Un fost jucător de la Dinamo şi-a reprogramat nunta pentru anul viitor, din cauza pandemiei. "Nu e de glumă cu acest virus. Am foarte multe rude în străinătate"galerie foto

Fotbal

Comentarii

Fostul fotbalist de la Dinamo şi Astra Giurgiu, Sorin Strătilă, şi-a reprogramat nunta din cauza pandemiei de coronavirus. Iniţial, aceasta trebuia să aibă loc în luna iunie, însă a fost decalată cu un an.

Ajuns la 33 de ani, Sorin Strătilă este legitimat la Cetate Râşnov, formaţie ce ocupă locul 9 în Liga a lll-a, Seria a lll-a, după 19 runde. Mijlocaşul ar fi trebuit să aibă nunta în luna iunie aacestui an, însă, din cauza avântului luat de pandemie, acesta a decis să o amâne pentru vara anului viitor. Cu toate acestea, Sorin Strătilă a povestit pentru Monitorul Expres că nu face o tragedie din această reprogramare şi că decizia a fost luată spre binele tuturor. Sorin şi Oana au făcut cununia civilă la Braşov, în luna octombire, iar nunta o programaseră pentru luna iunie.

"S-a amânat un an Olimpiada, aşa că nu e problemă să amânăm şi noi nunta. Nu e de glumă cu acest virus care face ravagii în toată lumea. Am fost la restaurant şi am găsit înţelegere să reprogramăm nunta pentru anul viitor, mai exact pe 19 iunie. Am discutat şi cu fotograful şi cu muzicanţii , astfel că totul este programat pentru iunie 2021. Eu am foarte multe rude în străinătate, în Italia şi Spania şi acolo se moare pe bandă rulantă. Naşii mei sunt stabiliţi în Spania unde sunt probleme mari. Sper să treacă cu bine peste această pandemie. Mi-e dor de fotbal, sper să putem încheia cumva campionatul. Că va fi la finalul lunii mai, că va începe în iunie, nu e o problemă. Important este să treacă această pandemie şi să ne putem bucura cu toţii de viaţă“, a declarat fotbalistul lui Cetate Râşnov, pentru Monitorul Expres.

Sorin Strătilă a început fotbalul la Tractorul Braşov, iar în cariera sa a evoluat pentru Euro Africa Buşteni, Inter Gaz, Royal Ghimbav, Steaua II, Astra, Dinamo, Concordia Chiajna, UTA, ACS SR Braşov, iar din ianuarie 2019 este jucătorul echipei Cetate Râşnov. Strătilă are 115 jocuri în Liga 1, competiţie în care a marcat de 15 ori. Braşoveanul are şi o selecţie la naţionala României, într-un meci amical cu San Marino, în 2011, sub comanda lui Victor Piţurcă.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare