Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost jucător de la FCSB a dat cărţile pe faţă! A recunoscut că a jucat în meciuri aranjate: ”Sunt sincer. Aşa au stat lucrurile”

Un fost jucător de la FCSB a dat cărţile pe faţă! A recunoscut că a jucat în meciuri aranjate: ”Sunt sincer. Aşa au stat lucrurile”

Fotbal intern

Comentarii

Stelian Stancu, fostul fundaş de la FCSB, a recunoscut că a fost implicat în meciuri aranjate. Fotbalistul care evoluează în prezent în Liga a 4-a, la Carmen Bucureşti, a vorbit despre începutul carierei sale, perioadă în care a luat parte, fără să ştie, la câteva blaturi.

Sunt sincer. Eram la începutul perioadei mele ca fotbalist profesionist, abia debutasem, dar pimele patru-cinci meciuri erau aranjate. Nu am asistat la nicio discuţie în vestiar, nu se făceau aşa. Nu ştiam noi, copiii. Se discutau separat, aflai după”, a dezvăluit Stelian Stancu pentru Pro Sport.

De-a lungul carierei, Stelian Stancu a evoluat pentru Astra, Metalul Plopeni, Sportul Studenţesc, FCSB, FC Timişoara, FC Braşov, Khazar Lankaran, ASA Târgu Mureş, Academica Clinceni CS Baloteşti, iar în prezent joacă în liga a 4-a, la Carmen Bucureşti.

Stancu a jucat la FCSB în perioada 2006-2007, dar nu s-a impus în Ghencea. Fundaşul dreapta a prins doar 17 meciuri şi a reuşit să puncteze o singură dată.

Afla mai multe despre: fcsbsteauablat,  

viewscnt
Articole similare