Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost jucător de la FCSB a rămas liber de contract! Are oferte din trei campionate ale Europei

Un fost jucător de la FCSB a rămas liber de contract! Are oferte din trei campionate ale Europei

Stranieri

Comentarii

Aventura lui Gabriel Enache (29 de ani) la Partizan Belgrad s-a încheiat. După 14 luni petrecute la echipa din Serbia, fostul jucător de la FCSB a primit hârtie de la FIFA că e liber să plece.

Gabi Enache nu se desparte însă pe cale amiabilă de a treia echipă din Serbia. Mijlocaşul mai are de recuperat bani pe 11 luni de la Partizan Belgrad. 

"După ce s-a schimbat antrenorul la Partizan, n-am mai avut nicio şansă. A doua zi, a venit şi m-a scos din lot, fiindcă a adus patru sârbi.

M-a mai folosit la un moment dat totuşi, am dat şi două goluri, după care m-a evitat total. I-am cerut explicaţii, m-am contrat cu el, a ajuns să-mi explice că nu poate conta pe mine fiindcă nu i-a plăcut cum m-am retras în defensivă la o fază oarecare dintr-un amical", a declarat Gabriel Enache pentru GSP.ro

Enache a caracterizat însă "interesantă şi utilă experienţa de la Partizan, iar acum sunt deja în contact cu cluburi din Israel, Grecia, Ungaria. Am avut şi nişte propuneri din România, dar aş prefera să mai continui încă vreo doi ani peste hotare", a încheiat Enache.

Afla mai multe despre: enachefcsbpartizancontract 

viewscnt
Articole similare