Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost jucător de la FCSB a semnat un nou contract. Modalitatea inedită prin care a parafat noua înţelegere

Un fost jucător de la FCSB a semnat un nou contract. Modalitatea inedită prin care a parafat noua înţelegeregalerie foto

Fotbal

Comentarii

Clubul Politehnica Iaşi a anunţat, vineri, că Răzvan Grădinaru şi-a prelungit contractul cu gruparea din Liga I.

“Răzvan Grădinaru a intrat în rândul jucătorilor pe care Mircea Rednic se va baza până la finalul actualului sezon. El a semnat, tot la buturugă, prelungirea contractului”, se arată pe site-ul clubului.

Poli Iaşi a precizat că starea de sănătate a tuturor jucătorilor este foarte bună şi că sâmbătă este programată a doua serie de teste pentru Covid-19.

Fotbalistul este produs al şcolii de fotbal de la FCSB, unde ajungea la 15 ani, de la rivala Dinamo. A bifat 10 meciuri pentru prima echipă a FCSB-ului (între 2010-2015), 19 pentru Oţelul Galaţi şi peste 100 pentru Chiajna.

"Cu antrenori cu experienţă este mai uşor de lucrat. Trebuie doar să dai randamentul şi totul se va rezolva de la sine. Vreau să îi mulţumesc fiindcă mi-a fost greu după ce echipa a retrogradat, Chiajna , nu am fost lăsat să plec şi mi-a fost greu să joc la Liga a 2-a, după atâţia ani de Liga 1, iar acum dânsul mi-a întins o şansă.

Vreau să îi arăt că merit chestia asta. În vară, dânsul m-a vrut şi la Dinamo, Chiajna  nu m-a lăsat. Vreau să îi mulţumesc pe teren, nu aşa prin cuvinte şi cred că asta o să îl mulţumească", mărturisea Grădinaru, în ianuarie, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: răzvan grădinaru 

viewscnt
Articole similare