Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost jucător de la FCSB a trăit un adevărat coşmar la echipa lui Gigi Becali! ”Ajunsesem să beau după fiecare antrenament! Mă simţeam ca într-o cuşcă!”

Un fost jucător de la FCSB a trăit un adevărat coşmar la echipa lui Gigi Becali! ”Ajunsesem să beau după fiecare antrenament! Mă simţeam ca într-o cuşcă!”

FCSB

Comentarii

Fostul jucător de la FCSB, Marius Onofraş, a dezvăluit că a trăit un adevărat coşmar la FCSB.

El a spus că simţea nevoia să bea după fiecare antrenament al roş-albaştrilor, deoarece era ignorat de antrenorii echipei patronate de către Gigi Becali. Marius Onofraş a câştigat titlul cu Unirea Urziceni în 2009, iar după un an, a fost transferat de FCSB. Fotbalistul a ajuns pe lista neagră a patronului, care l-a trimis la echipa satelit, unde a fost ignorat de antrenori. 

”Ajunsesem să beau după fiecare antrenament!”

”Ajunsesem să beau după fiecare antrenament câte două beri şi două sticle de vin. Beam aproape în fiecare zi, timp de trei luni. A fost o chestie de moment, pe care ulterior am depăşit-o.

Se adunaseră foarte multe lucruri negative, atât financiar, cât şi sportiv. Eram încărcat, nu mai reuşeam să mă descarc psihic, chiar dacă soţia era cu mine. Nu mai reuşeam să-mi revin. Era greu să te duci la antrenament fără să fii băgat în seamă.

”Mă simţeam ca într-o cuşcă!”

Am ajuns într-un moment târziu al carierei mele la Steaua. (…) Tot timpul a fost presiune la Steaua, era dificil din punct de vedere mental, dar a fost numai vina mea fiindcă n-am reuşit să mă impun. (…) Mă simţeam ca într-o cuşcă, nu mai eram eu. Dar nu caut scuze”, a spus Onofraş, pentru GSP. 

Marius Onofraş a ajuns la vârsta de 40 de ani, iar pentru FCSB a jucat în 14 meciuri şi a marcat 2 goluri. El a stat la echipa lui Gigi Becali din august 2010 până în iunie 2011. Pentru fotbalist a urmat o nouă experienţă neplăcută la Khazar Lankaran, unde nu a jucat deloc. Fotbalistul şi-a reinventat cariera la Poli Iaşi, club pentru care a jucat în perioada 2011-2014. După retragere, Onofraş a făcut parte din staff-ul moldovenilor.    

Afla mai multe despre: fcsb-liga 1-onofraş 

viewscnt
Articole similare