Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost jucător de la FCSB consideră că Mircea Rednic o poate redresa pe Dinamo! ”El m-a dat afară, dar antrenamentele cu adevărat erau bune!”

Un fost jucător de la FCSB consideră că Mircea Rednic o poate redresa pe Dinamo! ”El m-a dat afară, dar antrenamentele cu adevărat erau bune!”

Dinamo București

Comentarii

Un fost jucător de la FCSB susţine că Dinamo se poate salva de la retrogradare, după ce la echipă a venit Mircea Rednic.

Geraldo Alves l-a avut pe Mircea Rednic antrenor la Petrolul Ploieşti şi a vorbit despre medodele de antrenament pe care le folosea actualul tehnician de la Dinamo. Brazilianul consideră că Dinamo a fost lipsită de şansă. De asemenea, el consideră că Rednic ştie ce are de făcut pentru a o redresa pe Dinamo. 

”Eu cred că la ultimul meci nu a părut rău Dinamo la început, dar a luat două goluri neaşteptate. Apoi, nu a fost reacţia cea mai bună, moralul nu este ridicat, nici norocul nu e de partea lui Dinamo. Mircea Rednic trebuie să îi încarce! Eu vă spun adevărul, el m-a luat la Petrolul, niciodată nu am avut un conflict cu el. Erau bune antrenamentele cu Rednic, actuale, mereu cu mingea. El m-a dat afară, dar antrenamentele cu adevărat erau bune”, a spus Geraldo Alves, la ProSport. 

Mircea Lucescu şi Răzvan Lucescu, implicaţi la Dinamo?

Dinamo Bucureşti se află în insolvenţă şi vrea să scape de datoriile care au pus clubul în dificultate, pe toate planurile. Alb-roşii caută investitori serioşi, după ce şi-au învăţat lecţia cu Pablo Cortacero, iar Gheorghe Niţu anunţă că a discutat un aspect interesant cu Mircea Lucescu

Antrenorul s-ar putea implica la echipa din "Ştefan cel Mare", după apariţia noului stadion: ”Cu Mircea mă ştiu din facultate, eu eram la Agronomie şi soţia la ASE. O să vă spun ceva, poate nici măcar nu trebuie să o fac, el va prelua Dinamo! Mircea şi fiul său, Răzvan. Să se facă stadionul şi asta se va întâmpla, aşa mi-a spus, că vrea să facă acest pas, că se gândeşte, însă trebuie să se construiască stadionul.

Eu am o vorbă: Dacă ceilalţi au templul fotbalului românesc, stadionul Dinamo este ateneul fotbalului românesc. Se află în centru, iar pe acel gazon au călcat uriaşi fotbalişti. Eu, până la vârsta mea, i-am văzut pe toţi şi sunt mândru de asta.

Mircea Lucescu este singurul care poate să conducă acest ateneu, acest amfiteatru, pentru că el, toată viaţa, a construit. A construit, nu a dărâmat! Din nimic a făcut lucruri fenomenale, peste tot pe unde a trecut. În plus, dacă el ar veni acasă, pentru că Dinamo e casa lui, Mircea ar fi ca un magnet, ar atrage foarte mulţi oameni potenţi din punct de vedere financiar. Cu unul dintre ei vorbiţi chiar acum. Mircea Lucescu este ambasadorul mondial al fotbalului românesc”, a declarat omul de afaceri, pentru playsport.ro.

Mircea Lucescu a cucerit titlul în ultimul sezon cu Dinamo Kiev, în Ucraina, în timp ce fiul său, Răzvan Lucescu, a revenit pe banca echipei PAOK, cu care a scris istorie în Grecia. 

Afla mai multe despre: dinamo-mircea rednic-geraldo alves 

viewscnt
Articole similare