Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost jucător de la FCSB face dezvăluiri despre implicarea lui Gigi Becali la echipă: ”A intrat peste şedinţă. 'Ce, mă dai afară?'”

Un fost jucător de la FCSB face dezvăluiri despre implicarea lui Gigi Becali la echipă: ”A intrat peste şedinţă. 'Ce, mă dai afară?'”

Fotbal intern

Comentarii

Ducu Ninu, fost jucător al FCSB-ului între 2007 şi 2010, a povestit o întâmplare ce a avut loc în vestiarul FCSB-ului, pe când Cristiano Bergodi era antrenor în Ghencea.

Ducu Ninu a fost jucătorul FCSB-ului între 2007 şi 2010, după ce a semnat cu trupa lui Becali pentru 300 de mii de euro, de la Progresul. Deşi a aparţinut ”roş-albaştrilor” pentru trei ani, fundaşul central nu l-a impresionat pe finanţator şi a petrecut doar un an cu formaţia din Ghencea, şase luni la venire şi încă şase la începutul sezonului 2009/2010, fiind împrumutat în rest.

Deşi fundaşul central nu a petrecut aşa mult timp cu FCSB-ul, acesta a prins oricum un momement halucinant la care Gigi Becali a fost protagonist. Într-un meci din grupele Europa League, echipa antrenată pe atunci de Cristiano Bergodi o înfrunta pe Sheriff Tiraspol, iar scorul era 0-0 la pauză, chiar dacă bucureştenii dominaseră.

Un fost jucător de la FCSB face dezvăluiri halucinante despre implicarea lui Becali la echipă

Antrenorul italian era în mijlocul şedinţei de la pauză, când Becali a dat buzna în vestiar peste acesta şi echipă şi a întrerupt discuţiile. Latifundiarul a fost rugat de Bergodi să îi permită să continue neîntrerupt dialogul pe care îl avea cu jucătorii, dar, aşa cum e cunoscut deja, Becali a continuat să facă ce vrea, în ciuda pledoariilor tehnicianului său.

”În momentul în care a intrat a fost o tensiune, dar o tensiune creată poate şi din anturajul domnului Becali, pentru că era 0-0 la pauză, conduceam toate ostilităţile meciului, adică nu era o problemă.

În momentul în care a intrat şi deja intrase peste şedinţa domnului Bergodi şi ne spunea uite ce s-a întâmplat, aici a stat puţin Bergodi, iar după i-a spus 'domnul Becali, eu sunt aici, exact asta discutam. Ce voiaţi dumneavoastră să dicutaţi cu ei, haideţi să avem răbdare şi discutăm după'.

Şi de aici a escaladat şi domnul Becali a zis 'ce, mă dai afară din vestiar?' Şi a zis 'nu vă dau afară, dar acelaş lucru pe care dumneavoastră îl discutaţi acum, asta voiam şi noi să discutăm'. Domnul Becali atunci s-a luat de Andrei Ionescu sau de Onicaş.

Cred că nu ne-a surprins reacţia domnului Becali pentru că toţi ştiam că este mult mai implicat faţă de orice patron din Liga 1. Imediat după ce a plecat domnul Becali toţi am fost alături de el (n.r. de Bergodi). Cred că nimeni nu a ştiut asta că el deja spusese de la pauza meciului că nu mai vrea să rămână”, a declarat Ducu Ninu, pentru Look Sport.

Afla mai multe despre: fcsbcristiano begodigigi becaliducu ninu 

viewscnt
Articole similare