Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost jucător de la FCSB îi "înţeapă" pe fotbaliştii lui Gigi Becali: "Pe vremea noastră, când se ratau două, trei campionate, deja era un mare dezastru"

Un fost jucător de la FCSB îi "înţeapă" pe fotbaliştii lui Gigi Becali: "Pe vremea noastră, când se ratau două, trei campionate, deja era un mare dezastru"

Cupa României

Comentarii

Managerul Academicii Clinceni, Sorin Paraschiv, a prefaţat semifinala de Cupa României dintre FCSB şi Dinamo. Totuşi, fostul jucător al FCSB a tras o concluzie dură.

FCSB şi Dinamo se pregătesc să se înfrunte în dublă manşă în semifinalele Cupei României. Prima confruntare va avea loc pe 25 iunie, de la ora 20:00, în timp returul va avea loc pe 8 iulie.

"Va fi un meci ciudat. În primul rând fără spectatori, de mult nu s-a mai întâmplat un asemenea derby fără spectatori. În al doilea rând, două echipe în situaţii dificile, Dinamo mult mai dificilă pentru că se află într-o poziţie foarte proastă în clasament, iar Steaua dificilă prin prisma faptului că îi lipsesc foarte mulţi jucători şi puţin dezamăgiţi pentru ratarea titlului. Pe vremea noastră, când se ratau două, trei campionate, deja era un mare dezastru, o mare presiune din partea fanilor. În ultimul timp, fanii s-au îndepărtat, nu mai sunt aşa aproape de echipă, aşa cum erau o dată şi parcă nu mai e presiunea aceea a suporterilor. 

Este presiune din partea rezultatelor şi a patronului (n.r. - Gigi Becali). Dar fanii lipsesc cel mai mult în acest moment. Nu e normal ca un club aşa de mare ca Dinamo să se prezinte aşa, dar e strategia lor", a declarat Sorin Paraschiv pentru Telekom Sport.  

Fostul fotbalist al FCSB a condamnat echipa şi pentru ultimele secunde ale remizei cu Gaz Metan, scor 2-2: "La 2-1, în minutul 92, să pui mingea la centru şi după 10 secunde să iei gol cred că pe toată lumea a surprins, nu e normal să ia un gol atât de uşor", a mai spus Paraschiv.  

Afla mai multe despre: sorin paraschivfcsbdinamo 

viewscnt
Articole similare