Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost jucător de la FCSB îl atacă pe Gigi Becali: ”Lui i se pare normal ce face, dar nu este!” Laude pentru Dan Petrescu: ”E numărul 1”

Un fost jucător de la FCSB îl atacă pe Gigi Becali: ”Lui i se pare normal ce face, dar nu este!” Laude pentru Dan Petrescu: ”E numărul 1”

FCSB

Comentarii

Iulian Apostol, fost jucător al echipei roş-albastre l-a atacat pe patronul FCSB-ului, Gigi Becali.

”Ceea ce se întâmplă acolo nu face cinste nimănui, niciunui club din România, cred eu. Asta e realitatea, dar din păcate sunt şi cazuri de-astea, pe care trebuie să ştim cum să le interpretăm. Din punctul de vedere al investitorului de acolo, pare un lucru normal, pentru noi, cei care privim, nu este un lucru normal” a spus Iulian Apostol, astăzi.

În schimb, fostul jucător al roş-albaştrilor şi campion al României cu Unirea Urziceni condusă de Dan Petrescu are doar cuvinte de laudă pentru fostul său antrenor: ”CFR, la ora aceasta, cred că e cel mai puternic club din România. Au un antrenor care cine vrea să câştige campionatul  şi cine îşi doreşte să ia campionatul cu un antrenor care decide, deci cu un antrenor care decide, cu siguranţă numărul 1 este Petrescu. Fără doar şi poate. Este meritul cred în mare parte al lui cu ceea ce se întâmplă acolo, la Cluj. Este foarte clar că atât timp cât îl ai acolo ştii foarte bine ce înseamnă să-ţi respecţi în primul rând antrenorul, ca şi club şi nu întâmplător sunt acolo” a încheiat Iulian Apostol. 

Afla mai multe despre: iulian apostol 

viewscnt
Articole similare