Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost jucător de la Marseille a refuzat să vină în România! În schimb, şi-a depus CV-ul pe internet, aşteptând să-şi relanseze cariera

Un fost jucător de la Marseille a refuzat să vină în România! În schimb, şi-a depus CV-ul pe internet, aşteptând să-şi relanseze carieragalerie foto

Fotbal

Comentarii

Fotbalistul francez Baptiste Aloe (26 de ani) a preferat să-şi depună C.V.-ul pe LikedIn, decât să accepte o ofertă din Liga 1, pe care o consideră o destinaţie "atipică". Fostul jucător de la Marseille şi Valenciennes aşteaptă să fie sunat şi să-şi relanseze cariera după anunţul dat la "mica publicitate".

Din cauza pandemiei de coronavirus, mulţi jucători s-au trezit liberi de contract, constrânşi de faptul că multe dintre cluburi au apelat la o reducere substanţială a cheltuielilor. Este şi cazul formaţiei Beerschot, campioana ligii secunde din Belgia, promovată în prima ligă.

Fundaşul francez Baptiste Aloe a avut slaba "inspiraţie" de a nu include în contract o clauză prin care să i se prelungească contractul automat în caz de promovare, aşa cum au avut majoritatea colegilor săi, aşa că s-a trezit fără angajament.

"A fost o alegere pe care nu o regret. A fost prima mea experienţă în străinătate", a recunoscut fundaşul, pentru presa din Franţa.

Un fost jucător de la Marseille a refuzat să vină în România! În schimb, şi-a depus CV-ul pe internet, aşteptând să-şi relanseze cariera

Fotbalistul francez este plin de ambiţie şi dorinţă. Vrea să joace într-unul dintre cele mai importante campionate ale Europei. Prin urmare, a refuzat două oferte considerate "atipice", dinspre România şi India.

"Face parte din cariera de fotbalist. Trebuie să ai răbdare. Mă antrenez în fiecare zi şi profit de timp pentru a sta cu familia", a mai spus Aloe.

Baptiste Aloe are 14 meciuri în Ligue 1 pentru Marseille şi aproape 100 de meciuri în Ligue 2, la Valenciennes. În plus, a bifat selecţii pentru reprezentativele de juniori ale Franţei. Cu un asemenea C.V. şi cu astfel de oferte "atipice" pentru el, Baptiste s-a gândit că ar fi mai bine să pună un anunţ pe LikedIn, un fel de "mica publicitate", dar la scară largă, internaţională.

LinkedIn este cea mai mare reţea profesională de pe internet. Se foloseşte pentru a găsi locul de muncă potrivit, pentru a conecta şi consolida relaţiile profesionale, şi a învăţa abilităţile de care aveţi nevoie pentru a reuşi în cariera ta.

"Ştiu că mă aflu într-o perioadă complicată a carierei mele. Sunt conştient, de asemenea, de calităţil şi determinarea mea, cu atât mai mult în aceste vremuri dificile. Îmi doresc să mă autodepăşesc şi să mă îmbunătăţesc de la zi la zi", este mesajul fotbalistului în anunţul postat pe LikedIn.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare