Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost jucător de la Petrolul a fost transferat de o campioană din Europa. Poate juca împotriva CFR-ului în UEFA Champions League

Un fost jucător de la Petrolul a fost transferat de o campioană din Europa. Poate juca împotriva CFR-ului în UEFA Champions League
Comentarii

În urmă cu doar câteva sezoane a evoluat în tricoul celor de la Petrolul Ploieşti în Liga 1, iar acum a fost cumpărat de o campioană, calificată în UEFA Champions League. Transferul lui a însemnat o trădare uriaşă.

Rok Kronaveter, 32 de ani, a fost prezentat oficial luni de NK Maribor, campioana Sloveniei. El a fost transferat chiar de la marea rivală, Olimpja Ljubljana şi a semnat un contract valabil până în 2021. Meciul dintre Maribor şi Olimpjia este considerat "eternul derby" în fotbalul sloven. 

Cum NK Maribor este campioană şi va evolua tot în primul tur preliminar din UEFA Champions League, el se poate reîntâlni cu CFR Cluj, din moment ce campioana României nu va fi cap de serie la tragerea la sorţi. 

Kronaveter, un mijlocaş central născut chiar la Marbior, a evoluat pentru o scurtă perioadă şi în Liga 1, la Petrolul Ploieşti. Doar câteva luni a rezistat slovacul la Ploieşti, perioadă în care a jucat 13 meciuri şi a marcat două goluri. Fotbalistul cu şase selecţii şi două goluri în naţionala Slovaciei a mai jucat de-a lungul carierei la echipe precum Zeleznicar Maribor, Drava Ptuj, Rudar Velenje, Energie Cottbus şi Gyor ETO. 

Afla mai multe despre: petrolulkronaveter 

viewscnt
Articole similare