Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost jucător de la PSG îl distruge pe Neymar! ”A devenit un puştan răsfăţat şi face pe şeful cu toţi cei din jurul său!”

Un fost jucător de la PSG îl distruge pe Neymar! ”A devenit un puştan răsfăţat şi face pe şeful cu toţi cei din jurul său!”

PSG

Comentarii

Edouard Cisse, fost jucător la PSG, a dat de pământ cu brazilianul Neymar.

După ce PSG a pierdut, pe teren propriu, contra lui Rennes, scor 0-2, Cisse a aruncat săgeţi către Neymar. Mai mult decât atât, el susţine că transferul de la Barcelona la PSG i-a făcut rău brazilianului. 

 ”A devenit un puştan răsfăţat şi face pe şeful cu toţi cei din jurul său!”

”El este un fotbalist mare, nimeni nu poate să conteste asta, dar a devenit un puştan răsfăţat şi face pe şeful cu toţi cei din jurul său. La Barcelona exista o organizare. Neymar avea un stil mai curat de joc, deşi dribla mai mult.

Rolul lui era să spargă linia defensivă adversă, să facă diferenţa şi să paseze decisiv generalului Messi. A făcut-o atât de bine încât el devenise un „alter ego” al argentinianului. „La Paris, i-au oferit toate cheile lui şi l-au lăsat să facă tot ce a vrut el. Într-o clipă, a fost pierdut”, a declarat Edouard Cisse.

Edouard Cisse a evoluat în tricoul lui PSG în perioada 1997-2007.

 

Afla mai multe despre: psg-neymar-franţa 

viewscnt
Articole similare