Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost jucător de la Real Madrid surprinde: ”Mi-aş dori să câştige Barcelona Liga Campionilor”

Un fost jucător de la Real Madrid surprinde: ”Mi-aş dori să câştige Barcelona Liga Campionilor”

Real Madrid

Comentarii

”Mi-ar plăcea ca Barcelona să câştige Uefa Champions League în acest an. Pentru Ernesto Valverde în primul rând” a declarat fostul jucător de la Real Madrid, Christian Karembeu pentru Sportium.

Fostul fotbalist francez a lăsat să se înţeleagă în declaraţiile făcute pentru Sportium că ”Real Madrid este mereu favorită la câştigarea competiţiei”, dar că şi-ar dori ca FC Barcelona să triumfe la final, pentru antrenorul ei, Ernesto Valverde: ”Valverde este un antrenor care lucrează foarte bine şi are la dispoziţie o echipă foarte bună. Pentru el mi-ar plăcea să câştige Barcelona” a explicat Karembeu, campion al Europei cu Real Madrid în 1998.

Karembeu (47 de ani) a evoluat la Real Madrid între 1997 şi 2000. Înainte să ajungă pe Santiago Bernabeu, fostul internaţional francez a fost dorit şi de FC Barcelona. Cele două mari rivale au dus o luptă la baionetă pentru semnătura sa, dar în cele din urmă, Christian a ales Real Madrid.

N-a fost o decizie rea. Pe Bernabeu, Karembeu a câştigat de două ori Uefa Champions League, dar şi Cupa Intercontinentală, în numai trei sezoane. Un an mai târziu, avea să devină campion mondial cu reprezentativa Franţei. 

Afla mai multe despre: christian karembeureal madriduefa champions leaguefc barcelona 

viewscnt
Articole similare