Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost jucător de la Real Madrid trece prin momente de coşmar! Declaraţie emoţionantă pentru fiul lui născut prematur

Un fost jucător de la Real Madrid trece prin momente de coşmar! Declaraţie emoţionantă pentru fiul lui născut prematurgalerie foto
Comentarii

Jese Rodriguez are parte de o perioadă extrem de grea, după ce fiul său s-a născut prematur. Soţia jucătorului şi micuţul Nyan sunt internaţi de două luni în spital

Tu eşti cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat. În fiecare zi, învăţ lucruri alături de tine: forţa ta, puterea de a nu ceda, duioşia, tandreţea, seninătatea copilăriei, lupta ta continuă, zeci de lucruri mici care-mi umplu inima, în ciuda situaţiei grele, lucruri pentru care-ţi mulţumesc, Nyan!

Voi alerga mai mult, voi marca mai multe goluri şi voi face tot ceea ce are de făcut un tată pentru a-şi putea vedea copilul bucuros zi de zi. Voi face toate acestea şi mult mai mult! Luptătorul meu, să ştii că sunt alături de tine! Ştiu că va fi bine, voi fi mereu alături de tine. Eşti în inima mea, indiferent ce se petrece. Aurah, cunosc că nu toate lucrurile încep bine, dar eşti o mamă senzaţională”, a scris Jese pe o reţea de socializare.

Nyan şi Aurah sunt în spital încă de la sosirea pe lume a micuţului, iar medicii nu şi-au dat încă acceptul pentru externare din cauza problemelor la inimă pe care le are fiul lui Jese.

Afla mai multe despre: jese rodrigueznyanaurahcopilrealprobleme 

viewscnt
Articole similare