Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost jucător din Bundesliga expune slăbiciunile nemţilor: ”Au şi ei minusuri”. Ce sistem îi propune lui Rădoi

Un fost jucător din Bundesliga expune slăbiciunile nemţilor: ”Au şi ei minusuri”. Ce sistem îi propune lui Rădoi

Echipa națională

Comentarii

Sergiu Radu a discutat despre partida României din calificările la Mondial, împotriva Germaniei. Fostul atacant din Bundesliga a explicat ce slăbiciuni vede în sistemul nemţilor şi cum ar putea fi exploatate.

Sergiu Radu este un jucător cu experienţă în Bundesliga, după ce a petrecut 3 sezoane acolo şi încă 3 în ligile inferioare ale Germaniei. Fostul atacant urmăreşte în continuare campionatul german, dar şi stranierii selecţionatei ”Die Mannschaft” şi a oferit ”tricolorilor” câteva sfaturi despre cum ar putea contracara ”bestia” antrenată de Low.

Sergiu Radu expune slăbiciunile nemţilor

”Jucători precum Sane sau Gnabry pot oricând să-ţi pună probleme, dar totul depinde de noi, mai ales că au şi ei minusuri. Unul dintre ele este Antonio Rudiger. Nu-mi place deloc ce joacă, e obsesia lui Low.

Rudiger nu e disciplinat şi în zona lui ar trebui să insiste jucătorii României. Am observat că face multe faulturi şi greşeşte des pe faza de construcţie”, a spus fostul jucător al lui Wolfsburg, pentru ProSport.

Ce sistem îi sugerează lui Rădoi

Radu i-a propus şi o alternativă selecţionerului, un sistem cu 3 fundaşi, care ar permite selecţionatei noastre să aibă mai mulţi jucători în defensivă. Această opţiune ar permite României mai multă siguranţă în defensivă, Rădoi nevrând o repetare a greşelilor din meciul cu Macedonia de Nord.

”Germania are o echipă foarte bună şi e greu să nu primim gol de la ei. Am văzut şi partida cu Islanda, ştiu de ce sunt în stare şi cu noi. Marea noastră problemă rămâne faza defensivă, am văzut asta şi cu Macedonia!

Sunt convins însă că Mirel Rădoi va aborda altfel meciul cu Germania, o soluţie ar fi chiar şi un sistem cu trei fundaşi centrali şi cu un mijlocaş în faţa apărării, deci alt profil faţă de Nicuşor Stanciu şi Răzvan Marin.

Nu poţi să joci la fel de ofensiv şi duminică, pentru că nemţii n-au echipa Macedoniei şi nu te iartă dacă au şansa să înscrie. Ar fi sinucidere curată ca Rădoi să folosească aceeaşi tactică. Fotbalişti precum Sane sau Gnabry pot specula oricând cea mai mică greşeală făcută de jucătorii noştri”, a mai adăugat Sergiu Radu.

VIDEO | Conferinţă de presă Mirel Rădoi

Afla mai multe despre: echipa naţionalăromâniasergiu radumirel rădoicalificări mondialromânia germania 

viewscnt
Articole similare