Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost jucător din Liga 1 dezvăluie: ”Boca şi River Plate m-au căutat. Puteam să joc acolo”

 Un fost jucător din Liga 1 dezvăluie: ”Boca şi River Plate m-au căutat. Puteam să joc acolo”

Superliga

Comentarii

Alvaro Pereira, cel mai scump transfer făcut de CFR Cluj a dezvăluit într-un interviu acordat presei din Argentina că ar fi putut ajunge la una din cele două mari echipe din această ţară.

”De la Boca am primit o ofertă în 2011, după Copa America. Juan Simon, care era antrenorul echipei la acea vreme, m-a căutat, dar erau deja trei jucători străini acolo şi nu au putut renunţa la niciunul” a dezvăluit Alvaro Pereira pentru Crack Deportivo. El a completat: ”Daniel Angelici şi Guillermo Barros Schelotto au încercat să mă convingă să vion la Boca. Am negociat, au fost discuţii avansate” a explicat Pereira.

Totodată, Alvaro Pereira a vorbit şi despre interesul lui River Plate pentru el: ”River a fost interesată de mine în 2014. Am fost sunat de marele Enzo Francescoli, care m-a întrebat dacă vreau să merg acolo. I-am zis că dacă îmi vor face o ofertă, cu siguranţă o voi lua în calcul” a mai spus fostul fotbalist de la CFR Cluj.

Cu toate acestea, un alt club din Argentina l-a atras teribil pe Alvaro: ”Mi-aş fi dorit să joc pentru Racing. Fiul meu este un fan al lor, iar Diego Milito m-a înnebunit să mă duc să joc acolo. Mi-ar plăcea să mă duc acum la un meci al lor, măcar în calitate de suporter” a explicat Alvaro Pereira pentru sursa citată.

Alvaro Pereira a debutat la Miramar in Uruguay, iar apoi a bifat experienţe la Quilmes, Argentinos, CFR Cluj (România), Porto (Portugalia), Inter (Italia), Getafe (Spania), Sao Paulo (Brazilia), Estudiantes, Cerro Porteño (Paraguay) şi Nacional (Uruguay).

Afla mai multe despre: alvaro pereira 

viewscnt
Articole similare