Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost jucător influent de la FCSB a tras semnalul de alarmă. ”CFR Cluj, în acest moment, nu are competiţie!”

Un fost jucător influent de la FCSB a tras semnalul de alarmă. ”CFR Cluj, în acest moment, nu are competiţie!”

Superliga

Comentarii

Mai multe cluburi din Liga 1 au probleme financiare, iar acestea riscă să se desfiinţeze, fapt care ar putea să afecteze şi echipele mari din campionatul intern.

Alexandru Bourceanu, fost jucător emblematic la echipa pe care o patronează Gigi Becali, a vorbit despre situaţia actuală a echipelor din Liga 1. El consideră că în acest moment, CFR Cluj nu are competiţie în Liga 1. 

De asemenea, el consideră că ardelenilor la va fi foarte greu să treacă de tururile preliminare pentru a ajunge în grupele Champions League. 

”CFR Cluj, în acest moment, nu are competiţie!” 

Aceste echipe care se desfiinţează sunt o mare problemă şi pentru echipele mari are României. CFR Cluj, în acest moment, nu are competiţie. Am avut jucători care au avut două cluburi la rând unde nu şi-au primit banii.

E foarte greu când vor juca în Champions League să treacă 3-4 tururi, pentru că nu au competiţie. Cu cine s-o facă? Cu jucători care sunt neplătiţi 3-4 luni? 

E clar că la noi jucătorii încearcă să dea totul. Am avut jucători în echipă care au avut două cluburi la rând unde nu şi-au primit banii, care s-au desfiinţat. E foarte greu ca aceşti jucători să mai fie focusaţi pe fotbal, îşi căutau alte joburi!”, a explicat Bourceanu, la PRO X.

Cu o carieră impresionantă în Liga 1, Alexandru Bourceanu a reuşit să strângă şi 26 de selecţii pentru naţionala României. 

Afla mai multe despre: liga 1-cfr-fcsb-bourceanu 

viewscnt
Articole similare