Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost lider din Ştefan cel Mare dă de pământ cu jucătorii lui Dinamo: ”În ultimii ani vorbim doar la modul negativ. Nu merită să poarte tricoul!”

Un fost lider din Ştefan cel Mare dă de pământ cu jucătorii lui Dinamo: ”În ultimii ani vorbim doar la modul negativ. Nu merită să poarte tricoul!”

Dinamo București

Comentarii

Giani Kiriţă a discutat recent despre echipa sa de suflet, Dinamo. Fostul jucător din Ştefan cel Mare i-a desfiinţat pe actualii ”câini” şi a explicat ce lipseşte din vestiarul trupei lui Mulţescu.

Giani Kiriţă este unul dintre cei mai respectaţi jucători care au trecut pe la Dinamo în anii recenţi. Un jucător cu talie, acesta a fost la baza defensivei ”câinilor” timp de cinci ani, într-o perioadă în care echipa era una dintre cele mai valoroase şi temute formaţii din ţară.

Însă, vremurile s-au schimbat la Dinamo, iar Kiriţă este dezamăgit de ce se petrece. Echipa este implicată în lupta pentru evitarea retrogradării, iar succesul promis la începutul sezonului pentru Dinamo s-a dovedit a fi o minciună, astfel că echipa şi suporterii îndură unul dintre cele mai slabe sezoane din istorie. Astfel, Kiriţă i-a desfiinţat pe ”câini” şi a explicat că lipsa unei ”mâini de fier” din vestiar a dăunat iremediabil echipei.

Giani Kiriţă dă de pământ cu jucătorii din Ştefan cel Mare

”Din păcate, de Dinamo în ultimii ani vorbim doar la modul negativ şi asta mă doare foarte tare. Anul trecut era să retrogradăm, anul ăsta sper să ne salvăm, îmi doresc din suflet asta, dar e foarte greu pentru că băieţii ăştia chiar nu înţeleg ce înseamnă respectul faţă de suporteri, unii care fac eforturi supranaturale să ţină clubul în viaţă.

Iar, jucătorii n-au bunul-simţ să-i respecte. Nici măcar nu sunt mercenari, că ăia îşi fac treaba, iau banii şi pleacă. Ei sunt nesimţiţi, nu merită să poarte tricoul lui Dinamo! Grigore e un copil care, din păcate, nu are repere să ştie ce înseamnă Dinamo, aşa cum aveam noi.

Ne-a învăţat Mister Dinu ce reprezintă clubul ăsta şi în vestiar aveam fotbalişti ca Gică Mihali, Lupescu, Fane Preda, Jean Vlădoiu, Iftodi…Ei nu au acum pe nimeni! Mă doare că echipe ca FCSB sau Rapid îşi atrag foştii jucători, iar la noi sunt respinşi, vorbim de Florentin Petre, Dănciulescu, Marius Niculae, Claudiu Niculescu. Ăsta e adevărul. Ar trebui o mână de fier în vestiar!”, a spus Kiriţă, pentru ProSport.

Afla mai multe despre: dinamo bucureştiddbgiani kiriţăretrogradare dinamodinamo 

viewscnt
Articole similare