Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost marcator din Liga 1 îl distruge pe Gigi Becali! "Este o persoană îngrozitoare. N-a dat în viaţa lui cu piciorul într-o minge!"

Un fost marcator din Liga 1 îl distruge pe Gigi Becali! "Este o persoană îngrozitoare. N-a dat în viaţa lui cu piciorul într-o minge!"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a fost aspru criticat de un fost jucător din Liga 1.

Gregory Tade consideră ca FCSB nu câştigă titlul din cauza influenţei pe care Becali o are la echipă. Clubul finanţat de latifundiarul din Pipera nu a mai câştigat titlul în Liga 1 din 2015. Ultima performanţă a venit cu Costel Gâlcă pe bancă, antrenor care a fost demis de Becali după ce a câştigat în primul an campionatul, Cupa Romaniei şi Supercupa României. În locul lui, Becali l-a numit pe Mirel Rădoi. 

Gregory Tade,  a jucat pentru ambele echipe şi consideră ca FCSB nu câştigă titlul din cauza lui Gigi Becali, care se impune peste antrorii.

"Nu mi-am dorit niciodată ca FCSB să ia campionatul, deoarece el (n.r. – Gigi Becali) nu este o persoană bună. Dacă ar lăsa în pace echipa şi antrenorul, lucrurile ar merge mai bine. Aceasta este părerea mea. Oameni de genul lui nu sunt benefici pentru fotbal. Singura calitate pe care o are este că plăteşte jucătorii la zi. Respect la el acest lucru.

Dar, în afară de asta, este o persoană îngrozitoare când se apucă să vorbească despre fotbal şi să critice. N-a dat în viaţa lui cu piciorul într-o minge şi începe să îi judece pe fotbalişti şi să îi critice, să manipuleze antrenorii. Ar trebui să tacă din gură şi să îi lase pe antrenori şi pe jucători să îşi facă treaba pentru care sunt plătiţi", a declarat Gregory Tade, pentru Fanaik. 

Tade a fost transferat în 2015 de la CFR Cluj. În cele 37 de meciuri jucate, el a marcat doar 7 goluri, chiar dacă în urmă cu un sezon reuşise să înscrie 18 goluri pentru ardeleni. 

"Regret că nu am jucat bine la Steaua(n.r. – FCSB), dar toată vina îi aparţine lui Gigi Becali şi firii sale manipulatoare. Mulţi fotbalişti au eşuat din cauza lui. Nu îmi amintesc să fi luat vreun titlu de când am plecat eu.

Îmi amintesc şi acum meciul din Cupa Ligii, cu Astra. Am dat gol şi am câştigat cu 1-0. Săptămâna următoare aveam din nou meci cu Astra, decisiv, în campionat. Iar el nu m-a lăsat să joc. Am luat bătaie, deşi puteam câştiga acel titlu dacă nu-şi făcea el toate combinaţiile", a spus fostul jucător de la FCSB. 

Afla mai multe despre: tade 

viewscnt
Articole similare