Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost mare arbitru din Liga I are doar cuvinte de laudă la adresa lui Ianis Hagi: „Este extraordinar. Diferenţă mare între el şi ceilalţi jucători”

Un fost mare arbitru din Liga I are doar cuvinte de laudă la adresa lui Ianis Hagi: „Este extraordinar. Diferenţă mare între el şi ceilalţi jucători”
Comentarii

Marius Avram, fostul mare arbitru din Liga I, a vorbit la superlativ despre Ianis Hagi (22 de ani), după ce internaţionalul român a reuşit performanţa alături de Rangers şi a devenit campion în Scoţia.

Ianis Hagi a devenit campionat în Scoţia cu 6 etape înainte de finalul sezonului 2020-2021. Performanţa românul nu a trecut cu vederea, iar Marius Avram are doar cuvinte de laudă la adresa fotbalistul. 
Este extraordinar şi de mult timp aşteptăm ca fotbaliştii români să ajungă acolo. O performanţă extraordinară pentru Ianis Hagi, îl felicit, la fel şi pe domnul Gică Hagi. Pentru echipa naţională este extraordinar. Un jucător foarte disciplinat, care îşi vedea de joc, era un lider şi se impunea. Se vedea diferenţa între el şi ceilalţi jucători, poate şi pentru că tatăl lui l-a pregătit psihologic. Nu am avut niciodată probleme cu Ianis Hagi. Dacă reuşeşti să câştigi un lider, atunci e mai bine pentru tine”, a spus Marius Avram pentru ProSport LIVE.
  • 3 cupe are Hagi în Cv-ului său, după ce a câştigat Supercupa României cu FC Viitorul şi Supercupa cu Genk.

Sezon impresionant pentru Rangers şi Ianis Hagi

Sky Sports a realizat o statistică în ceea ce priveşte titlul cucerit de Rangers, sub comanda lui Steven Gerrard.
Formaţia lui Ianis Hagi este prima la mai toate capitolele care contează în fotbalul mare. Astfel, Rangers este echipa din Scottish Premiership care are cel mai bun atac (77 de goluri marcate) şi echipa cu cele mai puţine goluri primite (9!).
Portarul McGregor a bifat şi el un super record: şi-a păstrat poarta imaculată în 24 de meciuri, performanţă cu adevărat excepţională. Rangers nu a comis nicio eroare decisivă care să conducă la un gol al adversarilor, o performanţă pe care nu o mare are nicio altă echipă din prima ligă scoţiană. Mai mult, gruparea antrenată de Steven Gerrard are o conversie a şuturilor cu mult mai bună decât toate celelalte echipe din Scottish Premiership: 14.29%. Şi cam şi cum nu ar fi fost complet, Rangers a blocat 59 de şuturi importante către poarta sa, instalându-se şi la acest capitol pe prima poziţie în clasament.

Afla mai multe despre: ianis hagimarius avramrangers 

viewscnt
Articole similare