Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost mare fotbalist al lui Rangers sare în apărarea lui Ianis Hagi: "M-am cam săturat să tot aud asta"

Un fost mare fotbalist al lui Rangers sare în apărarea lui Ianis Hagi: "M-am cam săturat să tot aud asta"

Stranieri

Comentarii

Kris Boyd, fostul golgheter al lui Rangers, i-a luat apărarea lui Ianis Hagi în faţa presei scoţiene.

 Intr-un interviu acordat presei scoţiene, Kris Boyd, fost atacant al formaţiei scoţiene a reacţionat in urma criticilor primite de Ianis Hagi din partea presei, în ultima perioadă.

"Eu cred că a avut o performanţă încurajatoare contra lui Lech Poznan. O performanţă de pe urma căreia poate prinde şi mai mult curaj" a explicat Boyd.

"M-am cam săturat să aud oameni care au o problemă cu Ianis Hagi, susţinând ca nu poate livra în meciurile importante, contra echipelor mari. Pe parcursul carierei mele, şi eu am avut parte de asemenea critici. Bineînţeles, atunci când joci bine în meciurile importante ajungi pe prima pagină, dar ştiu din experienţa mea că golurile şi pasele decisive contra echipelor aşa zis, mai mici, îţi pot aduce trofee" a mărturist Kris Boyd.

Boyd a jucat pentru Rangers între 2006 şi 2010, dar şi în sezonul 2014-2015. A marcat în total 104 goluri pentru formaţia scoţiană în 172 de partide, fiind unul dintre cei mai apreciaţi atacanţi ai ultimilor 15 ani pe Ibrox Park. Kris a cucerit două titluri de campion al Scoţiei cu Rangers, dar şi Cupa Scoţiei în două rânduri, precum şi Supercupa Scoţiei. Este fostul golgheter al campionatului scoţian în cinci rânduri şi are 7 goluri în 18 meciuri la echipa naţională.

Afla mai multe despre: kris boydianis hagi 

viewscnt
Articole similare