Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost mare fotbalist este şocat după ce Messi a pus mâna pe Balonul de Aur: ”Nimeni nu merita mai mult ca Lewandowski”

Un fost mare fotbalist este şocat după ce Messi a pus mâna pe Balonul de Aur: ”Nimeni nu merita mai mult ca Lewandowski”
Comentarii

Fostul internaţional german Lothar Matthäus s-a declarat şocat că Lionel Messi a câştigat Balonul de Aur, el apreciind că trofeul merita să ajungă la polonezul Robert Lewandowski.

"Chiar nu mai înţeleg nimic. Sincer, cu tot respectul pentru Messi şi alţi jucători, nimeni nu merita trofeul mai mult ca Lewandowski", a declarat Mathaus.

Şi Bayern Munchen, clubul polonezului a reacţionat după decernarea trofeului şi a scris pe Twitter: "Pentru noi eşti cel mai bun".

Jucătorul echipei Paris Saint-Germain, Lionel Messi, a câştigat Balonul de Aur, luni seară, acesta fiind al şaptelea trofeu pentru el.

Robert Lewandowski (Bayern Munchen) a câştigat trofeul de golgheter, iar Gianluigi Donnarumma (PSG, fost la AC Milan) a fost desemnat cel mai bun portar.

Polonezul Lewandowski a fost pe 2, iar italianul Jorginho a fost pe 3.

Messi este câştigător cu Argentina în acest an al Copei America. Marele rival al lui Messi, Cristiano Ronaldo, a ocupat locul 6 în acest clasament.

Unul dintre favoriţi, Karim Benzema, de la Real Madrid, a fost pe locul 4. Titlul de cel mai bun club al anului a revenit celor de la Chelsea.

Prima reacţie a şeicului de la PSG după ce Messi a cucerit un al şaptelea Balon de Aur: ”Este o mândire”. Avea Cornel Dinu dreptate?
 

Afla mai multe despre: leo messibalon de aur 

viewscnt
Articole similare