Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost mare internaţional italian a deschis o tabără de fotbal în România. Cei mai buni copii vor merge în Italia, la Coverciano

Un fost mare internaţional italian a deschis o tabără de fotbal în România. Cei mai buni copii vor merge în Italia, la Coverciano

Fotbal intern

Comentarii

Fostul internaţional italian Gianluca Zambrotta a participat, miercuri, la conferinţa de prezentare al unui proiect care presupune deschiderea unei tabere de fotbal, în Bucureşti.

Tabăra de fotbal este programată între 24 şi 28 iunie, la Baza Sportivă din complexul Agronomie. Vor participa 120 de copii cu vârste între 7 şi 14 ani, fete şi băieţi, pentru care toate costurile vor fi suportate de către sponsor. Copii vor fi selectaţi prin tragere la sorţi dintre cei care îşi vor depune intenţia de a participa, până pe 7 iunie 2019.
 
"România, în anii trecuţi, a scos la iveală talente foarte mari. Cred că această tabără este doar începutul unei munci, prin care să reîncepem să descoperm talente în România", a spus Gianluca Zambrotta.
 
Cei mai buni doi jucători din această tabară vor fi selectaţi pentru a participa gratuit, ca reprezentanţi ai României, la un eveniment special în Italia unde se vor antrena alaturi de copii din toată lumea, în centrul sportiv al Federaţiei italiene de fotbal FIGC în Coverciano Florenţa.

Afla mai multe despre: gianluca zambrottatabara de fotbalcoverciano 

viewscnt
Articole similare