Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost mare jucător, atac la Dinamo: ”Ei sunt principalii vinovaţi”

Un fost mare jucător, atac la Dinamo: ”Ei sunt principalii vinovaţi”

Superliga

Comentarii

Dinamo întâmpină dificultăţi în campionat, la fel ca în sezonul trecut. Anul trecut echipa antrenată acum de Vasile Miriuţă şi-a asigurat locul de play-off abia în ultima etapă.

Sezonul slab al alb-roşiilor a fost taxat de fostul mare jucător din Ştefan cel Mare, Claudiu Vaişcovici. "Mă uitam pe statistică şi în prima repriză nu a fost niciun şut pe spaţiul porţii. Dinamo a ajuns să aibă doar opt români şi pe teren doar patru. Jucătorii pe care i-am adus dinafară şi cu rezultatele astea... cred că am făcut selecţia prost. Doar Nemec şi Penedo sunt jucători, restul... nonvalori. Aducem nonvalori".

"Gnohere avea o tonă jumătate şi când a început să mişte au început şi aerele şi fiţele şi a plecat la Steaua. Vina nu o au jucătorii, vina e a conducătorului, a lui Mutu şi Contra. Ei doi s-au spălat pe mâini şi acum să vedem pe cine numeşte preşedinte. La cum joacă echipa poate veni şi Mourinho. Îmi pare rău pentru Miriuţă, dar cred că a venit într-un moment prost. La nonvalorile care sunt acolo cred că play-off-ul e departe de noi. Viitorul şi-a revenit, Botoşaniul e o echipă puternică. Astra oricum joacă peste noi. Acolo se poate. La noi nu se poate, asta e", a declarat fostul fotbalist la ProSport LIVE.

Afla mai multe despre: dinamoliga1claudiu vaişcovici,  

viewscnt
Articole similare