Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost mare jucător de la Real Madrid, cuvinte mari pentru un internaţional român: ”A luat o decizie foarte bună!”

Un fost mare jucător de la Real Madrid, cuvinte mari pentru un internaţional român: ”A luat o decizie foarte bună!”

Fotbal

Comentarii

Rafael Alkorta, fost mare jucător la Real Madrid, actualmente director sportiv la Athletic Bilbao, a vorbit despre situaţia lui Cristian Ganea în presa spaniolă.

”Eu vorbesc cu toţi. Şi cu Vicente, şi cu Ganea, şi cu Nolaskoian, Andoni Lopez sau Oleaga. Ganea a luat o decizie foarte bună când a decis să revină în România, pentru că acolo poate juca meci de meci. A şi marcat un gol superb, şi în plus joacă toate meciurile. Mai mult în linia mediană decât în bandă, ca fundaş stânga. Sunt foarte mulţumit de împrumutul său şi simt că evoluează ca jucător” a declarat Rafael Alkorta.

În vârstă de 51 de ani, Alkorta este unul dintre fundaşii importanţi ai anilor 90 în fotbalul spaniol. A jucat la trei turnee finale cu naţionala Spaniei şi timp de patru ani pentru Real Madrid. La Bilbao, Alkorta este un adevărat ”greu”. A debutat în 1984 ca jucător la echipa secundă şi în 1987 la prima echipă. În cariera sa a evoluat doar pentru Athletic sau Real Madrid. Alkorta a strâns ca jucător 54 de prezenţe în naţionala Spaniei. El ocupă acum funcţia de director sportiv la Bilbao, după ce o vreme a făcut parte din staff-ul lui Michel la Marseille sau Olympiakos.

Afla mai multe despre: cristi ganeaalkorta 

viewscnt
Articole similare