Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost mijlocaş al Barcelonei spune despre Ronaldo că este mai 'accesibil' decât Messi. "Ronaldo vorbeşte mai mult şi e mult mai accesibil "

Un fost mijlocaş al Barcelonei spune despre Ronaldo că este mai 'accesibil' decât Messi. "Ronaldo vorbeşte mai mult şi e mult mai accesibil "
Comentarii

Arthur îi compară pe Ronaldo şi Messi, brazilianul vorbeşte despre experienţa alături de cele două legende.

Arthur vorbeşte despre experienţa de a lucra cu Ronaldo şi cu Messi

Arthur a devenit în luna septembrie jucătorul celor de la Juventus, iar aceştia au achitat pentru brazilian suma de 72 milioane de euro. Mijlocaşul în vârstă de 24 de ani nu a confirmat pentru Barcelona şi aceştia l-au vândut la Juve, iar în schimbul său l-au adus pe Pjanic (30 de ani).

Arthur este unul dintre puţinii norocoşi care au putut să se antreneze cu Ronaldo şi cu Messi. Întrebat de AS ce părere are despre cele două legende, brazilianul a vorbit cu respect despre ambii jucători, dar a înclinat puţin balanţa în favoarea lui Ronaldo.

"Sunt campioni mai presus de orice. În acest sens, Messi şi Ronaldo sunt identici. Concentraţi de la început până la sfârşit, întotdeauna.", a spus Arthur.

"Dacă înscriu trei goluri, se gândesc imediat şi la al patrulea. Nu se deconectează niciodată. Este impresionant şi în acelaşi timp motivant, pentru că te împing să dai tot ce ai mai bun.

În comparaţie cu Messi, Ronaldo vorbeşte mai mult şi este mai accesibil. Nu dă înapoi niciodată dacă există un coechipier care are nevoie şi inspiră o determinare puternică. Se antrenează ca un animal, nu ştie ce înseamnă pauză şi te încurajează întotdeauna să dai tot ce ai mai bun. Nu lasă nimic la voia întâmplării.", a mai spus brazilianul.

Afla mai multe despre: ronaldo messi arthur juventus barcelona 

viewscnt
Articole similare