Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost oficial de la Juventus dă de pământ cu transferurile torinezilor! ”Mereu am fost sincer! Aducerea lui Ronaldo a fost o greşeală!”

Un fost oficial de la Juventus dă de pământ cu transferurile torinezilor! ”Mereu am fost sincer! Aducerea lui Ronaldo a fost o greşeală!”

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Cristiano Ronaldo mai are un an de contract cu gruparea din Torino, dar situaţia lui la echipă nu este clară.

În prima etapă din Serie A, scor 2-2, contra lui Udinese, portughezul a fost rezervă, iar asta a alimentat mai multe speculaţii. Ronaldo a marcat golul de 3 puncte al lui Juventus, dar reuşita a fost anulată de VAR, pentru un ofsaid milimetric. 

Giovanni Cobolli Gigli, fostul preşedinte al lui Juventus, a declarat că aducerea lui Ronaldo la Torino a fost o greşeală. Mai mult decât atât, el susţine că dacă lusitanul pleacă mai repede, pentru Juventus o să fie mai bine. 

 ”Mereu am fost sincer! Aducerea lui Ronaldo a fost o greşeală!” 

”Întotdeuna am fost sincer: aducerea lui Ronaldo a fost o greşeală. Era imposibil să se recupereze investiţia şi aşa s-a şi întâmplat. E un mare jucător, dar o să fiu sincer: cu cât pleacă mai repede, cu atât va fi mai bine pentru Juventus.

Reînoirea contractului lui Dybala şi vânzarea lui CR7 este cea mai bună opţiune pentru toată lumea. Totuşi, să-l dai în câteva zile va fi dificil, deci va rămâne, cel mai probabil”, a spus Giovanni Cobolli Gigli, într-un interviu pentru SerieANews.com.

Cariera la Ronaldo la Juventus

Acesta va fi al treilea sezon al lui Cristiano Ronaldo la Juventus, timp în care a marcat 101 goluri în 133 meciuri şi a câştigat două titluri în Serie A, precum şi două Supercupe ale Italiei, plus o Cupă a Italiei, singurul trofeu pe care l-a trecut în vitrină sezonul trecut. 

Afla mai multe despre: cristiano ronaldo -juventus-serie a 

viewscnt
Articole similare