Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost oficial din Liga 1 a vorbit despre gestul lui Cristi Săpunaru din partida contra celor de la FC U Craiova! ”Sigur, e la vârsta la care nu ştiu dacă mai acceptă sfaturi de la cineva!”

Un fost oficial din Liga 1 a vorbit despre gestul lui Cristi Săpunaru din partida contra celor de la FC U Craiova! ”Sigur, e la vârsta la care nu ştiu dacă mai acceptă sfaturi de la cineva!”

Rapid

Comentarii

Dinu Gheorghe, fost oficial la Rapid, a vorbit despre Cristi Săpunaru, jucător care a fost suspendat după ce a sărit la bătaie la finalul meciului dintre Rapid şi FC U Craiova 1948.

Cristi Săpunaru a avut o ieşire nervoasă la adresa lui Lorenzo Paramatti la finalul meciului dintre Rapid şi FC U Craiova. După fluierul final, Lorenzo Paramatti l-a provocat pe Cristi Săpunaru, iar căpitanul Rapidului şi-a ieşit din minţi, încercând să îl atace pe acesta. Disputa a continuat şi pe tunel, iar ambii jucători au văzut cartonaşul roşu.

Săpunaru a afirmat că italianul a arătat o lipsă de respect faţă de adversari şi mai ales faţă de fanii adverşi şi de aceea a avut o astfel de reacţie. Însă, Paramatti susţine că a fost la rândul său înjurat de giuleşteni şi sugerează că reacţia lui Săpunaru a venit pe fondul ”adrenalinei”. LPF a anunţat azi pedeapsa pentru Săunaru, care a primit două meciuri eliminare.

Dinu Gheorghe, fostul oficial de la Rapid, a transmis că fundaşul Cristi Săpunaru ar trebui să se calmeze, deoarece imaginea lui ar putea să fie pătată pe final de carieră. 

”Sigur, e la vârsta la care nu ştiu dacă mai acceptă sfaturi de la cineva!”

”Eu îl apreciez foarte mult ca jucător, ştie şi el asta, dar aceste ieşiri care apar la el din când în când, totul culminând cu acea poveste de la Porto, când el efectiv şi-a încheiat cariera. 

Să îţi închei cariera pentru un asemenea comportament mi se pare în neregulă. Sigur, e la vârsta la care nu ştiu dacă mai acceptă sfaturi de la cineva, dar e bine să regleze povestea asta, pentru că va rămâne în fotbal, cred eu, într-o funcţie administrativă sau antrenor, ce vrea să fie, dar cu acest comportament nu va reuşi să schimbe nimic.

Ce să mai faci în momentul ăla? Jocul se încheiase. Jucătorul Craiovei făcuse un gest poate nelalocul lui, cu Rareş Ilie, să îl provoace, arătându-i sigla clubului din Craiova. Săpunaru face referire că un jucător străin face asta în România.

Păi, Cristi, tu străin fiind ai făcut ce ai făcut în Portugalia şi ai primit şase luni de suspendare. Nu e în regulă. El trebuie să fie de echilibru, aşa cum este liderul vestiarului, motorul echipei… Va fi o absenţă importantă. Primul joc de baraj se joacă fără el. Poate în jocul ăla se tranşează calificarea, pentru că nu ştii ce se întâmplă.

Ei nu au soluţii foarte multe acolo. Chiar dacă Dandea a mai intrat, el nu e la nivelul lui Săpunaru. El trebuie să fie foarte atent, pentru că îşi pătează cariera aiurea”, a spus Dinu Gheorghe, la ProSport.

Afla mai multe despre: rapid-săpunaru-dinu gheorghe 

viewscnt
Articole similare