Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost oficial din Liga 1 a vorbit despre înfrângerea României U20! ”Când iei 6, e umilitor!”

Un fost oficial din Liga 1 a vorbit despre înfrângerea României U20! ”Când iei 6, e umilitor!”
Comentarii

România U20 a fost umilită luni, pe St. George’s Park Stadium, de către Anglia U20, scor 1-6.

Chiar dacă în amicalul contra Portugaliei U20 tricolorii au avut o evoluţie bună şi s-au impus cu 2-1, baieţii lui Bogdan Lobonţ au încasat 6 goluri în Anglia. După doar 21 de minute, scorul a fost 2-0 pentru englezi. Chiar dacă în repriza secundă au reuşit să marcheze, jucătorii noştri au trăit un adevărat coşmar şi au încasat 4 goluri. 

Unicul gol al României a fost înscris de către Darius Ghindovean, în minutul 60, dintr-o lovitură liberă de la marginea careului, potrivit FRF. Pentru Anglia U20 a marcat Mola - 15, Gelhardt - 21, 53, 80, Weir - 75, Rak-Sakyi - 92. 

Dinu Gheorghe, fost oficial în Liga 1, a vorbit despre eşecul usturător al echipei conduse de către Bogdan Lobonţ. De asemenea, el consideră că fostul portar al naţionalei a preluat mult prea devreme funcţia de selecţioner la naţionala U20.

 ”Când iei 6, e umilitor!”

”Poate e bine, pentru că fiind apropiaţi de vârstă, pot fi văzuţi mai mulţi jucători şi poţi aduce de la U20 la U21 şi poţi să completezi lotul. Dar nu aşa trebuie să te prezinţi. E umilitor. Hai, luai 2-3, dar când iei şase, e umilitor.

Să sperăm că va reuşi, mi-aş dori pentru Bogdan să reuşească. Poate că a vrut cam repede să fie antrenor principal. Să sperăm că acest lot îl va ajuta. Să spunem că e mai uşor aici, fiind o naţională fără competiţii oficiale, nu te critică nimeni”, a spus Dinu Gheorghe, la ProSport.

Afla mai multe despre: dinu gheorghe-naţionala u20-bogdan lobonţ 

viewscnt
Articole similare