Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost oficial din Liga 1 dă de pământ cu FCSB înainte de marele derby cu Dinamo! ”Nu numai că nu are nicio şansă la campionat, dar nici să ajungă în play-off!”

Un fost oficial din Liga 1 dă de pământ cu FCSB înainte de marele derby cu Dinamo! ”Nu numai că nu are nicio şansă la campionat, dar nici să ajungă în play-off!”

FCSB

Comentarii

FCSB şi Dinamo se vor înfrunta în marele derby al etapei cu numărul 8 din Liga 1, care va avea loc duminică, de la ora 21:00. Meciul va putea fi urmărit în direct pe Telekomsport 1 şi pe telekomsport.ro în format video-text.

Florin Prunea, fost oficial la Dinamo, a vorbit înaintea marelui derby şi consideră că FCSB nu are şanse la campionat şi nici măcar la un loc de play-off. Mai mult decât atât, fostul internaţional român nu crede că Edi Iordănescu va putea face performanţă la echipă.

”Nu numai că nu are nicio şansă la campionat, dar nici să ajungă în play-off!”

”FCSB-ul cum arată în momentul de faţă eu nu cred nu numai că nu are nicio şansă la campionat, dar nici să ajungă în play-off! Cu siguranţă că Edi Iordănescu, prin mutările pe care le-a făcut, şi-a dat seama de anumite lucruri. Să îi vedem acum cu Budescu, Keşeru, Valentin Gheorghe. Eu vorbesc despre cum au arătat la ultimele jocuri. 

După asta mă iau. Dinamo trebuie să joace cu foarte multă încredere în meciul cu FCSB şi sunt sigur că vor fi şi foarte mulţi dinamovişti care îi vor împinge de la spate. Va conta foarte mult acest lucru şi o să fie concentraţi. Cu încredere! După un astfel de meci nu au nimic de pierdut, doar de câştigat, pentru că e clar că FCSB e favorită”, a spus Florin Prunea, conform Fanatik.

Prunea a vorbit şi despre transferurile echipei din Ştefan cel Mare şi consideră că acestea nu îşi vor pune amprenta imediat. 

”E derby-ul campionatului, dar impropriu spus ţinând cont de situaţia din clasament. Steaua (n.r. FCSB) e favorită certă. Dinamo încearcă uşor-uşor să completeze lotul. Pare destul de dezechilibrat meciul. Au făcut nişte transferuri despre care nu ştiu ce să zic. Sunt sigur că Torje şi Matei pot juca la fel de bine ca în vremurile bune. Sunt jucători de valoare, cu experienţă, acuma nu ştiu care e nivelul lor de pregătire din punct de vedere fizic.

În timp vor ajuta Dinamo, asta clar. Plamen Iliev e un portar apreciat şi mie nu mi-a displăcut nici în perioada în care a jucat în România. Mi se pare cel mai reuşit transfer şi Torje bineînţeles. Va fi o concurenţă acerbă cu ăsta micu’, cu Eşanu. Acum, antrenorul este cel care va decide cine va apăra. Nici măcar antrenorul cu portarii. Bonetti e cel care ia ultima decizie.

Eşanu are acele ieşiri din cauza lipsei de experienţă şi momentele în care îşi pierde concentrarea, la fel ca majoritatea jucătorilor tineri. Face foarte bine că stă aşa sus, dar trebuie să ai şi fundaşii care să îţi permită să joci aşa. Să ia un gol precum acela cu Farul se întâmplă o dată la 20 de ani!”, a mai adăugat Prunea. 

Afla mai multe despre: fcsb-dinama-liga 1-florin prunea 

viewscnt
Articole similare