Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost selecţioner al României a analizat situaţia lui Todoran de la FCSB! ”Săracul! Îl văd cum se chinuie!” Varianta în care Gigi Becali nu ar mai interveni peste antrenori

Un fost selecţioner al României a analizat situaţia lui Todoran de la FCSB! ”Săracul! Îl văd cum se chinuie!” Varianta în care Gigi Becali nu ar mai interveni peste antrenori

FCSB

Comentarii

Todoran se afla într-o situaţie dificilă la FCSB, având în vedere că patronul echipei are ultimul cuvânt de spus chiar şi în cazul schimbărilor din meciuri.

Mircea Rădulescu, fost selecţioner al României în perioada 1990-1992, este de părare că Todoran nu ar merita ca Gigi Becali să se implice peste el la echipă. Patronul FCSB a recunoscut că el comandă schimbările, iar antrenorul trebuie să răspundă întrebărilor despre planul tactic. 

”N-a rezistat tentaţiei de a merge la un club atât de mare şi a acceptat orice!”

”Săracu’ Todoran – zic săracu’ pentru că îl văd cum se chinuie când vine la interviuri. N-a rezistat tentaţiei de a merge la un club atât de mare şi a acceptat orice. L-a furat peisajul şi acum e nevoit să înghită toate glumele, ironiile şi criticile care apar zilnic, pe bună dreptate, la adresa lui. Avem, practic, o premieră, un antrenor care recunoaşte deschis că acceptă orice. E total anormal”, a spus Mircea Rădulescu pentru GSP

Mircea Rădulescu cere Federaţiei Române de Fotbal să impună un regulament care să îl împiedice pe Gigi Becali să se implice în tactica echipei. 

”Eu cred că doar federaţia poate interveni!”

”Eu cred că doar federaţia poate interveni. Şi o poate face prin două pârghii. O soluţie ar fi prin intermediul selecţionerului, pentru care FCSB ar trebui să fie club prioritar. Rădoi sau cel care va veni după el ar trebui să discute cu Becali, cu cei de la FCSB şi să încerce să-i determine să lase antrenorii să lucreze cu jucătorii. Dacă nu merg pregătiţi la naţională, toată lumea are de pierdut, inclusiv Gigi. Asta e o variantă.

O alta ar putea să fie decisă de Stoichiţă şi de Comisia lui Tehnică. Să propună un contract-cadru al antrenorilor, obligatoriu pentru orice club, în care să se prevadă clauze de reziliere în funcţie de salariu, să se interzică orice formă de imixtiune a celor din conducere, să se prevadă despăgubiri dacă antrenorul nu e lăsat să aibă mână liberă. Becali n-ar putea să încheie un alt contract, care să nu conţină aceste prevederi, care pot fi explicite: alcătuirea primului 11, schimbările, antrenamentele să fie exclusiv de datoria antrenorului principal”, a mai spus Mircea Rădulescu.

Afla mai multe despre: fcsb-todoran-becali 

viewscnt
Articole similare