Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost star de la Manchester United anchetat pentru afirmaţii homofobe

Un fost star de la Manchester United anchetat pentru afirmaţii homofobe
Comentarii

Parchetul din Paris a deschis o anchetă pentru "injurii cu caracter homofob" împotriva fostului căpitan al naţionalei Franţei Patrice Evra, informează AFP.

Într-o înregistrare video, Evra a făcut remarce cu caracter homofob împotriva jucătorilor echipei PSG după meciul pierdut cu Manchester United, în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

Fostul fundaş şi căpitan al echipelor Franţei şi Manchester United, în vârstă de 37 de ani, s-a dezlănţuit pe reţelele de socializare după ce "diavolii roşii" au eliminat PSG din Liga Campionilor. El l-a înjurat şi ameninţat pe reţelele de socializare pe fostul jucător al PSG Jérôme Rothen, apoi, într-un video postat pe SnapChat, a spus: "PSG, voi sunteţi pederaşti.., aici bărbaţii vorbesc". Evra şi-a cerut iertare ulterior pentru postarea sa, precizând că nu este homofob.

Ancheta a fost deschisă după o sesizare a unor asociaţii de luptă contra homofobiei, suţinute de Rouge Direct, a organizaţie din care fac parte foşi jucători ai echipei de fotbal amator Paris Foot Gay.

 

Afla mai multe despre: evra 

viewscnt
Articole similare