Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost star de la Manchester United, dezvăluiri şocante din perioada petrecută pe Old Trafford: „Am vrut să plec după primul antrenament”

Un fost star de la Manchester United, dezvăluiri şocante din perioada petrecută pe Old Trafford: „Am vrut să plec după primul antrenament”
Comentarii

Alexis Sanchez a decis să îsi descrie şederea de un an şi jumătate pe Old Trafford printr-un videoclip postat pe instagram. Chilianul a dezvăluit că şi-a dorit să o părăsească pe Man United după primul antrenament pe care l-a avut alături de noua sa echipă de la acea vreme.

„Îmi amintesc prima sesiune de antrenament pe care am avut-o, mi-am dat seama de multe lucruri. După şedinţă am ajuns acasă şi l-am întrebat pe agentul meu: 'nu poţi să rupi contractul pentru a mă întoarce la Arsenal?'

A râs. I-am spus că e careva care nu îmi place, care nu arată bine. Dar am semnat deja, eram deja acolo. După ce au trecut câteva luni am continuat să am acelaşi sentiment, nu eram uniţi ca echipă în acel moment”, a declarat Alexis Sanchez.

Alexis Sanchez a ajuns la Manchester în iarna lui 2018 şi a îmbrăcat tricoul diavolilor în 45 de partide, perioadă în care a reuşit să marcheze de cinci ori şi a oferit nouă pase decisive. În perioada actuală de mercato, Alexis a parasit-o definitiv pe Manchester United şi a semnat cu Inter Milano din postura de jucător liber de contract.

  • conform transfermarkt.com, Alexis Sanchez are o cotă de piaţă de 16 milioane de euro

Afla mai multe despre: alexismanchester united 

viewscnt
Articole similare