Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fost stelist a dat verdictul în cazul războiului dintre CSA şi FCSB: "Gigi a făcut ceva în continuare şi a ajutat clubul!"

Un fost stelist a dat verdictul în cazul războiului dintre CSA şi FCSB: "Gigi a făcut ceva în continuare şi a ajutat clubul!"

Fotbal intern

Comentarii

Războiul dintre FCSB şi CSA Steaua este departe de a se fi terminat.

Cele două entităţi se află în litigiu şi pare că nu există nicio cale de împăcare. Echipa lui Gigi Becali a primit interzis în Ghencea, iar latifundiarul din Pipera a încercat să îi oprească din drumul promovării către Liga 2.

Patronul echipei din Liga 1 a trimis jucători care au evoluat în primul eşalon al fotbalului românesc la meciurile din Liga 3, dintre FCSB 2 şi CSA Steaua. 

Adrian Ilie, fost jucător la Steaua în perioada 1993-1996, a vorbit despre conflictul dintre Becali şi CSA Steaua. El susţine că a jucat şi a lucrat la echipa militarilor, dar Gigi Becali a ajutat clubul în continuare. 

"Cum aş putea să mă poziţionez eu? Am jucat la Steaua, după Revoluţie, am şi lucrat apoi. Cred că s-au făcut foarte multe greşeli, între ei, putea să rămână doar una, să se unească. E greu să spun unde mă situez fiindcă amândouă au făcut parte din viaţa mea, Gigi a făcut ceva în continuare, şi a ajutat clubul în perioada aia", a spus Adrian Ilie pentru PlaySport.

Adrian Ilie a jucat 23 de meciuri pentru Steaua şi a înscris 10 goluri. După, fostul atacant al naţionalei s-a transferat la Galatasaray. În carieră, el a mai trecut pe la echipe precum: Valencia, Alavés, Besiktas şi FC Zürich.   

 

Afla mai multe despre: adrian ilie 

viewscnt
Articole similare